hat

om man levt i 17 år, har man haft tid och samla på sig så mycket hat att man skriver en lista? not me. jag hatar inte riktigt saker, kan säga att jag hatar saker men det är överdrivet, jag tycker kanske inte om det speciellt mycket.
men nu ska jag till skolan på jordens onödigaste dag. heipa!

helgN slut

de va den helgen. borta. fult väder har det varit också. la 60 spänn på dintur för att va på en jätte tråkigt kalas. anna la 100. skönt. hade tjejmiddag i fredags. det spöregnade, vi skulle grilla. vi splittrades. emogirl_94 här. gillar punkter. vet inte varför jag skriver. vill ha pengar, cash, stålar, KOSING. fattar ni?

fml

ligger i sängen, utan fredrik. kollar på fml, existenz och wikipedia. ska skaffa mig ett konto på följande hemsidor tror jag. varför inte? jag som får dom att gå runt. typ.

iaf. nu stänger jag ner fml. hittade nyss nå gangstaz som har rapbattle på facebook.
so bad ass http://blolz.com/36209. JUSTJA.. jag och bror min satt förut och diskuterade om dom som behöver renare vatten i andra länder. mitt förslag var följande:

Vi har ju så in åt helvete mycke snö på vintrarna, så om vi bara samlar all snö, kokar det sen skickar det till dom så får dom ju 1000 gånger renare vatten än förut + att vi får bort snön. johan tyckte detta var en kass idé och att jag bara ville vara dum mot dom. hans supermegadunderbraA idé var att först och främst bygga jordens maskin som man sedan kan lägga ner t ex en gurka i och bara pressa sönder den så att allt vatten åker ur och dom får de vattnet. min åsikt om de förslaget? jo först och främst ska vi hålla på och konstruktera fram denna maskin, vilket lär ta några år eller? och en massa pengar. SEN när den väl är färdig efter alla dessa år så kommer det FÖRMODLIGEN ta hur lång tid som helst att pressa alla dessa vattniga saker för att få ihop vatten till alla och som sagt det lär nog ta en massa pengar. PLUS att dom tar alla våra vattniga saker som vi förmodligen behöver? har jag fel. ja elin det finns inget som heter vattniga. men för övrigt så tycker jag fortfarande att jag har rätt. för att kunna övertyga bror min så håller jag nu på att skaffa mig lite mer erfarenhet om SNÖ så jag wikipediar på det!!! JAG SKA VINNA. HÖRS <3





sugen på äpple

roligare dag. ska planera, städa och laga mat inför imorgon när jag ska ta hit några kära vänner och tjocka i sig mat. MAT<3<3<3<3<3<3<3 det ska bli regn imorn.. pinsamt att jag inte va säker på hur jag skulle stava regn. skrev först regn sen ångra jag mig och skrev reng, snabbt insåg jag att man stavade det regn hehehehe.. ni kan inte begära så mycket.. går media..


hockeyskola



har slutat... sitter kvar på skolan... n00bigt. lol. fredrik tar studenten snart och går lös totalt. låter frestande men nej. jag stannar hellre häääär.... media <3

besvikelse

jag trodde faktiskt på att detta kunde vara sant. men icke. visst tuggummit kanske smakar lite mer än va de gjorde när jag la ifrån mig det men samtidigt så förväntade väl jag mig mer att det skulle smaka som när jag tog det. haha. inte ok. snart kommer fredrik hit så HEIPA

tuggummi

jag har hört att tuggummin faktiskt inte tappar smaken egentligen utan att man blir så van smaken så man känner den inte längre. nånting sånt. iaf jag har tänkt länge att jag ska testa detta om det är sant, så jag lägger nu mitt tuggummi på nån k00l grej.. aa tänkte att jag skulle knäppa kort på det men min kamera på datorn är åt helvete. den vägrar hjälpa mig... fast jag kan ju knäppa med mobilen.. göre ba..
aa här, fin eller hur, ser ut som en liten hjärna typ <3 iallafall där ska den få ligga i en timme sen ska jag ta den igen hihihihi hygienisk tjej. håller er uppdaterade!! tio över sex....... jorå....

heta bilder, FIN














k00lchey_94

Quagmire

han är en sån stilig man. en väldigt speciell person sa till mig idag att jag var lik Quagmire. känner mig stolt på riktigt. kollat på vibackes vårshow idag, glidare<3<3

kulåroligt

jag ska ha svenska.. har jag de? nej.. här sitter jag i datasalen och VÄNTAR på att svenskan ska börja, och varför har jag inte börjat? jo för att kerstin min lärare inte BRYR SIG OM OSS... eller kanske men ja hon är inte här iaf. fml


banan e gott

blir så irriterad på lönnbergskinka reklamen... hur kan detta gå till? dom använder en låt som va med på melodifestivalen nåt år då svante thuresson sjöng den, NU gör dom en reklam med denna låt fast när en annan människa sjunger den, hur kan typ dom bestämma över låten nu? svante lär ju få gal1 med cash eftersom man inte kan hitta låten när han sjunger den heller.... äh whatevaaahh..

http://hobbyfactory.se/movie_free.php?movie=lib/movies/Lonneberga_BRANDING_30s.mov&w_=1024&h_=592

randomSEXYboydance<3


BESVIKEN

blir väldigt besviken när jag kollar statistiken och den är så låg som den är nu. va gör ni om dagarna? läser min blogg. jooooorå om de ska fortsättas såhär så blev de väl inge av med mitt bloggande dårå! .. gör ju de här för eran skull babes
nu ska jag twittra sen kolla på film. yes iam a twitterbitch.

bloggish

gasanna luktar bajs. mm. gott. jag chillar, nu ska jag och anna sola. k00lt? aarå<3

wie

arg ballong + n00b


ollonborre

Detta kallas fettpölsa



detta är en utvecklad ollonborre, dom är så fina<3

funderare

idag så såg jag en konstig "sak" på stan, denna sak i fråga hängde efter mig hela dagen i skolan. den var klibbig, kletade slem överallt och luktade lite konstigt. jag fick fram att den kallades anna, eller det kanske inte var så men jag fick för mig det, alla kallade den det. iallafall.. gick hem och googlade på "klibbiga kletiga snuskiga äckliga illaluktande fula herpes aids saker" och fick fram lite fakta om den och även en bild, tänkte dela med mig av denna fakta så ni vet när ni möter en sådan. 

dessa varelser

är en utbuktning av slemhinnan från ändtarmen som buktar ut, utanför anus. En vanlig missuppfattning (även i medicinska kretsar) är att det rör sig om åderbråck i anus men så är oftast inte fallet.

denna varelse har en slags sjukdom och är mycket vanlig hos människor över femtio år, gravida och överviktiga. Förstoppning och/eller hård avföring är den vanligaste bakomliggande orsaken.

.

vad vill den....

salem



nice cat

worms..mouse

vet inte vad som flög i mig förut... de va en konstig känsla. jag satt framför tvn, helt lugn, chillade f1. sen!! va händer?! jo... jag lackade ur totalt på mina naglar, mina oskyldiga naglar. jag gick lös och typ rev sönder dom, sen när de inte fanns nå naglar kvar så ångrade jag mig totalt och blev emo..
ANYWAY eftersom de har regnat nu i sundsvalls stad så har jag sett en massa maskar på sistone, så vart sugen på att skriva om maskar idag på bloggen. söker på wikipedia och de fanns ingen rolig information så som varför dom är i olika färger? hur vet man hur gammal en mask är? hur gamla blir maskar? vad äter maskar osv osv. så jag sökte på möss istället, är ju UNGEFÄR lika intressant.

Den genomsnittliga livslängden hos möss beror på flera olika faktorer, exempelvis vilken typ av mus du har, hur länge dess föräldrar levde, om det finns några genetiska sjukdomar i släkten och hur väl du sköter om den. Det är väldigt viktigt att mata sina möss väl!

De engelsktypade mössen har vanligen en livslängd på under 1 år, vissa lever i endast 6 månader.

Här i Sverige har vi en uppfödare av engelsktypade möss som har en genomsnittslivslängd på ca 2 år. Den äldsta engelsktypade musen i Sverige blev 3 år, 5 månader och 1 vecka. Hemligheten bakom denna långa livslängd ligger huvudsakligen i utfodringen, enligt denna uppfödare.


back on track

nu är jag tillbaka hos den livsfarliga hunden som totalt älskar mig.. som alla andra... alla älskar elin... jag var emo förut, satt och grät över mina sår, tog på mig en randig tröja och knäppte lite kort på mig själv till slut tog jag mig hit. snart ska jag och mysan käka pizza, tråkig tjej som åt det typ i förrgår också. tråkig.
rip <3

misslandad

idag har jag blivit misslanadad och nerbrottad av en hund. den hoppade på mig, tröck ner mig på golvet. ställde sig på håret så jag inte kunde röra på mig, slicka mig i örat och vad gör my? kollar på tv och total ignorerar mig och mitt rop på hjälp. jag har en massa riv sår och grejer på armarna och känner mig död:) snart ska jag tillbaka dit och klappa galen hund:)

lama

Laman (Lama glama) är ett djur som tillhör familjen kameldjur. Lama och alpacka anses vara domesticerade former av quanaco men för alpackan är denna teori omstridd. Laman förekommer i Anderna i Sydamerika.

Djuret når en mankhöjd mellan 110 och 120 centimeter, i sällsynta fall upp till 130 centimeter, och har en vikt mellan 120 och 150 kilogram. Den känns igen på sin långa hals och öron. I motsats till kameldjur från gamla världen (dromedar och kamel) saknar laman pucklar. Som hos de flesta husdjur är pälsens färg variabel. Det finns enfärgade exemplar i vit, svart eller brun samt flera individer med olika mönster. Vid varje fot finns trampsulor och djurets övre läpp är uppdelad i två rörliga delar. Laman livnär sig av gräs, örter, buskar, lav, löv och svampar.

Efter dräktigheten som varar i 11 till 12 månader föds vanligen bara ett ungdjur och i sällsynta fall tvillingar. Ungdjur blir könsmogna efter ungefär två år.

Det laman kanske är mest känd för, är att den spottar i olika situationer, till exempel när den känner sig hotad. När laman spottar är den påfallande träffsäker. Vanligtvis spottas inte mot människor. Oftast spottar lamadjur mot varandra för att stärka sin position i hierarkin eller för att hålla artfränder på distans. Saliv spottas bara för att varna en motståndare. I allvarligare situationer spottar djuret halvsmält föda som det kastar upp genom matstrupen. Ämnet är grönt och illaluktande men går lätt att tvätta bort.



en springande lama

fredag den 13:e

vad ville jag med att försova mig imorse? jag vaknade 7.26 och min buss går 32. men de blir så konstigt när min syster stänger av larmet på mobilen för då fattar jag inte att den har ringt så jag sover vidare. men de gick ju bra, jag hann med bussen, förstår ni de???!?!? jag hann med... shit jag beundrar mig själv, men ingen annan har varit lika imponerad som mig tyvärr.. nu ska jag duscha sen ska jag åka till fredriko och leka lite sen ska jag mysa med mysan ikväll, hihihiih mysigt va?? hur som helst HÖRS <3<3<3<3


molltas



jag ska fixa bilderna nån dag. as irriterande att allt är grönt. men jag chillar.
sitter och rullar tummarna här i soffan i väntan på att molltas ska slå en signal och berätta att jag ska pallra mig ner mot vägen så vi kan gå ut och gå en sväng. vi ska prata om allt mellan himmel o jord. jag sitter väldigt skönt i soffan men jag ska fan kliva upp och göra det. speciellt eftersom min syster startade du är vad du äter nyss och att jag åt pizza förut, herregud måste hejda mig!

turkish



dagens stjärna går till gustav kalm i min klass som helt RAND0M spelade upp den här låten på sista lektionen och kunde den. jag kände en sån känsla, jag va alldeles lycklig och tänkte att jag skulle hem och träna på den, och va gör jag. jag åker hem och letar upp den, nu sitter jag och lyssnar på den om och om igen :) n00bigt. va ska ja göra

onödigtpizzainläggpöss



frän bild va? jag ser så skön ut, c00l tjej i alla lägen. döljer mitt ansikte framför greenscreen som i detta fall var ett grött lakan på skolan med ett par feta blixtrar. jag kanske bör ha frilagt den osv osv men im 2 c00l. ville bara visa va svåra ord jag kan. nu ropar pizzan på mig hörs!

storbloggarN



hänger på skolan som vanligt, c00lt. jag och matilda gillar justin bieber, de gör ingen annan.. förutom anton dåå<3

JAG VILL HA EN KATT, NU

såg en katt idag

RSS 2.0