Fula haha..

Haha.. fulare, njut för nu ska jag kolla på film HÄÄJ!

50-öring


Imorgon kan man inte handla med en 50 öring längre.. Ärligt talat, är verkligen alla typ ledsna över att 50 öringen ska bort? Jag menar är det verkligen så hemskt? Den är ju som sagt inte värd så mycket plus att alltid när någon fick en 50 öring så typ slängde dom den, kan ju inte va så jobbigt att bli av med den då, förstår inte..

Dagens horoskop

Var försiktig med dina pengar i dag. Gå igenom ditt bankkonto. Du vill köpa saker som håller länge nu. 
Okej.. Vill jag verkligen det? Vad vet jag. Har ju så jävla mycke cash menar jag haha.. Finns mycket att spendera då.

Hjälp?

Va ska ja göra? Ärligt.. Sitter i sängen och fryser.. Vill starta en film men orkar inte gå fram och he på en? Latare får man leta efter, eller? Ska tänka lite skriver snart. puss!

Kass uppdatering

Hejsan hoppsan i lingon skogen? Jag har inte skrivit sen igår morse och anledningen är... Att på skolan så hann jag aldrig skriva nånting sen direkt efter skolan så mötte jag upp elin och anne och sen åkte vi hem till mig och jag packade ihop lite grejer sen åkte vi hem till elin och den dumbullen har ju ingen dator så jag kunde inte skriva därifrån heller, sen så sov ju jag där så jag kom nyss hem från detta äventyr, men som sagt det lär ju knappast vara någon som bryr sig.. Buhu stackars mig.. Närå:)

Idag så hade vi inga mediaämnen om det inte är så att dom räknar in bild där för det hade vi sista lektionen, super kul..? Nja.. Sen så efter skolan så åkte jag och anna till ön och anna sa att jag skulle stanna med henne för hon ville inte vänta på albin själv så jag offrar min skjuts hela vägen hem för henne och stannar och lider, mina fötter tog fan kål på mig.. Sen har jag väntat där utan anledning typ, så jag ringde pappa och han va snäll och hämtade upp mig och anna i fin vanen. Nu sitter jag hemma och ska byta om och äta sen bär det kanske av till wii återigen om jag pallar hehe:) bjuder på en söt bild jah..





Kid Cudi ft. Kanye West - Erase Me



Nu blir det frukost sen bär det av mot skolan då, har bara mediaämnen idag skönt nå så fruktansvärt med tanke på våran promenad igår, ingen förstår nog hur långt vi gick för alla bara skrattar när man tyckte det var jobbigt.. Konstiga människor, men som sagt mot skolan och idag glömmer jag inte lakris katten till linda hahah;) puss!

Tröttast



Som ni ser så klev jag ju i bajs idag...... ROLIIIIGT:):)



Sötis linda ligger och grinar.. De va ungefär här vi insåg att vi inte skulle hitta hem:|


Jag och anna sitter och chillar vid vägkanten på väg ner från de där stora berget som aldrig tog slut:)
Nu har ni fått sett tre bilder från dagen som jag snodde från lindas blogg hihi.
Efter skolan så åkte ju jag och anna hem till mig och va mobbade, sen åkte vi till anna och typ lagade mat sen gick vi till wii i förhoppningar om vänner, men icke! Alla låg hemma och sov så vi gick hem och direkt då så ringde pappa och sa att jag skulle bli hämtad. Nu har jag duschat, kollat på idol och house och målat naglarna och nu ska jag sova, sköööönt.

södraberget

Jag och mina kära vänner anna och linda har gått så långt idag att vi inte kommer behöva va med på gympan på några månader framöver, känns bra! haha vi är ju bra fula vi.. Vi gick runt och skrattade åt allting fast att det var hemskt tråkigt att gå, men anna och linda gjorde satt jag klarade mig igenom den här otroligt roliga dagen! 

Anna och jag är mobbade, anna sitter nere vid datorn(tror jag) och jag sitter uppe, snart färdig och redo att åka till wii och visa upp musklerna vi har fått av att gå så mycket idag, synd att linda inte kan hänga med och impa på alla, men hon har lite viktigare saker för sig. Jaja ska sno några bilder från lindas blogg sen som jag kan lägga upp från idag, och lite senare hoppas jag även på en bra film också- puss!

Movietime

Hejsan jag överlevde ännu en dag på birsta även fast jag inte ville;) anna tvingade med mig för att hon inte ville gå själv.. Men jag hittade ett spets band till huvudet och 2 par skor, tummen upp! Men nu ska jag och anna starta en film och lägga oss och mysa. Puss!

birsta igen..

Drar på birsta med anna, super kul. puss!

Skoldags

Drar mig till skolan och träffar saknade, trevliga människor! puss




krullelin, eller?

Fin hand, nu ska jag duscha hej!

Justja!

Glömde berätta att nu ryker flätorna, ni vet...

Aa precis, dom. Ett tag iallafall... Kommer nog göra dom snart igen fast kanske på ett annat sätt eller som jag har haft det nu fast lite hårdare. nu börjar jag fläta upp, puss!

1-10

För det första jag har haft bättre helger än den här.
För det andra så gick de inge bra idag när jag skulle köpa skor, de gjorde inte saken bättre.
För det tredje mina skor gick sönder på birsta idag.
För det fjärde jag har ont i magen.
För det femte nästa helg ska inte jag sitta hemma nån kväll alls och jag ska ha roligt, okej?
För det sjätte jag vill duscha.
För det sjunde så måste jag gå och lägga mig snart om jag vill komma upp imorgon.
För det åttonde så ser jag tamefan framemot skolan imorgon, träffa härliga människor och slippa tänka på min underbara helg!
För det nionde så åkte amanda hem idag och kommer inte träffa henne på länge:(
För det tionde jag är så trött på att bara sitta så jag funderar på om jag ska ut och gå.

Söndag

Nu är det söndag, sista dagen på veckan, dagen innan måndag, första dagen på veckan. 
Jag och min kära mor ska snart åka till skopunkten och köpa skor, men min mamma vill bara sitta och dricka en massa kaffe istället så det går inte så snabbt för henne, en annan har ju varit färdig läääänge.. När vi varit på skopunkten så drar jag kanske till birsta en stund och kollar lite med tanke på att jag ändå inte hittade nånting i fredags. Skriver mer sen när jag kommer hem puss!

Rihanna - Only girl (in the world)

God natt

Nu är det nog dags att sova? 03.33 aa jo kanske de. Får se hur det går att komma upp imorgon eller vad säger jag jag kommer nog sitta på sängkanten och le klockan kvart i nio:) Vi märker väl, puss!

Natt skrivning..


Börjar med att bjuda på en hemskt vacker bild från rättvik i sommras, goda tider...
Här sitter jag och amanda, skulle nån ställa sig framför och titta så skulle den skratta. Vi har en film på men ingen kollar båda sitter vid varsin dator med ögonen rätt ner i skärmen? Socialare får man ju leta efter.. Nej men ärligt vi är less, och vi har en bra anledning men som sagt då får man va osocial och bara stirra ner i en skärm, eller hur? 

Dagen idag har gått så himla fort, den bara försvann i tomma intet? Vi vaknade och fixade oss fort sen åkte vi och handlade dom sista grejerna inför babyshowern och sen åkte vi till ljusta och fixade i lokalen på typ 40 minuter, ett plus i kanten till oss! Men vi fick hjälp av amandas mamma och ronja.. När babyshowern var slut så hjälpte alla till att städa lokalen sen åkte alla åt varsitt håll. När vi kom hem till mig igen så käkade vi och försökte hitta nånting roligt att göra ikväll men det fanns inget för alla våra vänner var redan på festligheter så vi blev hemma med familjen, vi hyrde film och chillade.

Igår så åkte jag och amanda in till wii och tänkte att vi skulle träffa våra vänner, men det var inga där typ? Vi ringde och frågade runt lite vad alla skulle göra men de vart en massa krångel så vi drog på bio med amanda D och micke sen efter så åkte vi hem till filip och typ städa lite? Sen blev de hemgång. Det var våran fredag, Den lät rätt tråkig men den var faktiskt hemskt mycket roligare en lördagen:) Imorgon ska jag på birsta med mor, det ser jag framemot! puss



Babyshower

Nu ska jag och amanda snart dra oss mot ljusta och börja fixa, skriver mer senare om igår osv! puss

Synd synd..

Det är så tråkigt att det finns omogna människor på denna jord.. Eller hur?

Birsta

Hejsan! Klockan kvart i nio så ringer älskade elin sjölund och berättar att hon snart ska komma till mig, gulligt av henne. Hur som helst så skulle jag gå ner och kolla busstiderna till mig åt henne men då så ringer älskade amanda wahlsten och vi bestämmer att vi drar till birsta klockan tio så jag smsar elin och det blev bestämt att jag, amanda och elin ska dra på birsta snart, om bara jag blir färdig nån gång:) Vi ska fixa lite inför imorgon och jag vill hitta lite nya kläder osv..

Min kväll igår spenderades i soffan, är ju som sagt ledig idag så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra men amanda kom över ett tag och umgicks med mig men sen skulle hon till kajsa och sova där så då satt jag där själv och kollade på tv, sen somnade jag i soffan och blev tvungen att sen när jag vaknat gå ända upp till mitt rum och byta om sen gå och lägga mig igen.. Seg dag men ikväll hoppas jag på lite roligheter! puss

Hemma

Snart kommer amanda och flyttar in här i borgen, och bor här tills på söndag. Och en annan sitter och trycker i sig lite godis för stunden.

Funderar även på om jag ska dra till birsta en sväng när amanda kommer hit, att hon kanske vill följa med en stund fast får se om jag orkar men skulle vara härligt. Btw igår så köpte jag ett par helt vanliga svarta tights igår och idag när jag kom till skolan så såg jag att det var ett mini hål på låret, men jag gick in till gina tricot och berättade att jag köpt dom igår osv och jag fick ett par nya direkt, var bara att gå in och byta på provhytten, kändes skönt men lite pinsamt att hålet var riktigt mini, knappt så man såg det men det kunde ju ha blivit större :) eheheh.. men nu ska jag kolla på tv tror jag. puss!

Snooze

Jag gick inte och la mig förns typ 20 över tolv igår så jag är bra trött nu ja, men jag klarar mig, det är lugnt helt ok!

Idag snoozade jag bara 25 minuter, duktig elin!
tack... Snart ska jag springa till bussen och åka till skolan, roooligt.. Skit tråkig dag men dock så är det här våran sista dag den här veckan så vi får helg sen efter min sista lektion. Hoppas alla är lika lättroad som vi va igår satt det inte blir så tråkigt. Hej!

sötast i stada



vi är bra söta vi, eller eehehehehe god natt nu ska elin sova
btw bilden är tagen från slickyberg.blogg.se

hungrigare

Jag är jätte hungrig... Vill ha mat... Hehehe-
Hur som helst skolan idag var faktiskt ganska bra, imorse så var vi på nån konsert på tonhallen med sven-bertil taube och sanna nielsen de var kanske inte det bästa jag hört? Men ja... Sen efter så hade vi bara en lektion vilket var grafisk, och på den lektionen så gick bland annat brandlarmet vilket skrämde skiten ur mig:) jag skrek halsen av mig med andra ord. Efter skolan så gick jag, anna och vicky ner och satte oss på en stor bänk och pratade lite sen åkte vicky hem, jag och anna stannade på stan för vi skulle ändå till sandras skola klockan sex och bli sminkade. Dock så sa jag till anna att vi skulle åka hem och äta och vänta tills vi skulle dit men inte då, anna orkade inte:( men nu har jag kommit hem från sminkningen också men det finns inge gott att äta tyvärr.. 

Btw på stan hittade jag presenter till amanda! Hoppas hon kommer gilla det=) Men nu kom far och bror hem från deras lilla tripp så ska prata lite med dom och kanske få i mig lite mat, puss!
en cam bild får duga, det syns ju på ett ungefär hur sminket blev iallafall

Snart är det helg!

Har en sak att berätta, på torsdag kommer Amanda till sundsvall och hälsar på, hon är så fin med magen nu!
Och på lördag blir det babyshower för henne, mysigt! Det blir nog en bra helg ska ni se, eller hur:)

Men nu ska jag va social med anna, skriver sen puss!


@ Annibanani

Sitter hemma hos anna och kollar på när hon fixar sig, fast jag kollar även på en lite creepy kille som min syster visade mig:)



Han är lite speciell.. eller?

kallt, kallare, kallast..

Känns som om jag fryser för jämnan, det kan ju inte vara så bra?
Skolan va lite halv seg idag, men det var helt okej och efter skolan så åkte jag hem och nu har jag käkat och bytt om till mjukisbyxor och tjocktröja och ska snart rulla mot familjen andersson! Ber till gud för att dom ska ha det riktigt varmt och underbart där:) Blir nog en rätt slapp kväll, kanske en film eller nåt sånt.. Skriver när jag har kommit hem till anna eller nåt. puss!


regn eller?

Hahaha? Jag stog inne på toan och sminkade mig sen hör jag typ nå ljud, låter ungefär som om huset typ ska rasa samman och sen när jag går till fönstret och kolla så spö regna det, känns fruktansvärt underbart att gå ner till bussen snart... kommer väl inte hitta nåt paraply heller så jag kommer stå där och se allmänt blöt ut men en postitiv grej är att jag blev färdig snabbt idag, jag klev upp ca 06.20 och blev färdig 06.40. 

En tråkig grej dock är att när jag gå in på min blogg på skolan så ser den jätte konstig
ut:( Du vet att jag har typ flikar ovanför rubriken på mitt senaste inlägg, det står typ bloggen, bilder/kläder, musik och filmer på dom, aa iallafall dom flyttas längst upp fast brevid headern så min blogg blir hemskt mycket bredare och det blir inte som jag vill ha det.. Men jag tror dock jag har lösningen! Jag använder google chrome och dom flesta andra använder väl typ firefox? Och det är när jag loggar in på firefox de blir så, funderar på om jag ska använda firefox när jag fixar bloggen åtminstone. Äsch får se hur jag gör, det kanske inte ens är det som är problemet, var bara en fundering.. Nu ska jag vila upp mig inför en till skoldag puss!

jajemen!

Jaha nu åkte anna? Jag råkade somna lite sen vaknar jag av att hon ska åka, haha?
Hur som helst så var jag ju på skolan idag och lekte lite med photobooth, fick till några riktigt snygga bilder;)

jag och pelle, min multimedia lärare heheh..

Anna och jag, snygga som vanligt
Annibanani och jag, elleer??
jag helt solo:):):)
Jag helt solo igeeeeeeeeeeeeeeeeeen?!?!
Avslutar med en fin bild på mig och anni igen, puss!

07.32

Jag är redan färdig eller ja nästan, sitter och dricker oboy nu men förutom de och kanske att jag fryser om fötterna så kanske ett par strumpor skulle behövas? Och borsta tänderna då? He-he-he.. Kanske var så färdig som jag trodde men jag har ändå tid att sitta vid datorn en stund..

Idag är det ju som sagt skola, vi har nog bara ett media ämne idag men sånt är livet. Passar kanske på att lägga upp nånting från skolan idag om jag hinner vi får se. Och sen efter skolan så har jag inga planer så vi märker väl vad som händer. men nu ska jag ta i tu med alla grejer som va kvar att göras innan min buss går 07.32, puss!


bjuder på en håkan 


söndag

Japp, en till vecka avklarad! Kom nyss hem från anna, vi har pluggat riktigt duktigt av oss. har även varit på middag hos niklas och lisa och firat lisa, var meningen att jag skulle få äta sushi för första gången i mitt liv idag men icke, de vart thai mat ist, men jag klagar inte:) men nu ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp nån gång imorgon, puss!

kyla

Jag håller på att frysa ihjäl, det är iskallt och jag vet inte vad jag ska göra? Idol är på men inget ljud, sitter och lyssnar på spotify istället? nödvändigt.. men funderar på om jag kanske ska lägga mig och sova en stund med tanke på att jag vaknade så tidigt så är jag rätt så trött, ska ju va färdig klockan fem sa mor min så då hinner jag sova en stund, kung de! hörs sen puss


god morgon

God morgon, jag vaknade jätte tidigt idag och har inte kunnat somnat om så har kollat på american pie tvåan men nu när den är slut så är jag bara trött men kan inte sova, hmm...

Igår gjorde my flätor på mig, va meningen att vi skulle göra lite fler än va vi gjorde men de vart bra endå, kan kasta in en bild senare. nu ska jag återigen försöka sova puss!

RSS 2.0