PLUGGA

as usual sätter jag mig vid datorn det första jag gör när jag kommer hem, även fast jag egentligen inte har tid, som nu till exempel:) det är ren vana och jag måste..

jag måste även plugga matte, ligger lite efter min egna planering, hur kan man ligga efter en planering man själv gjort?? inte okej..  men nu mååååste jag plugga!! puss elin!  grattis farmor!!

FARMOR

idag fyller min farmor 76 år:) ska plugga nu puss!

NÅGRA INKÖP I VECKAN




alla parfymerna är inte köpte den här veckan, bara dom två längst bort, sen är det en dusch cream bakom dom som inte riktigt kom med, sen ser man lite granna av mitt torrshampoo jag köpte den här veckan.



En smink spegel, va tänkt att den skulle va rund, men när jag kom hem va det ett hjärta, hur som helst så får de funka.



halsband och en bikini överdel, bild på bikinin kan jag slänga in någon annan gång.


mina glasögon :):):)



En stor mysig halsduk(en till grå, "leopard" halsduk också, en almenacka, örhängen(också ett par till stora runda, ringar:) hihii ska bli många fler, och jeans tights. även ett armband:) supernöjd! puss elin

ÄNTLIGEN SLUT

äntligen är det helg och jag har gjort alla dessa prov osv.. så skönt!
hur som helst, jag kan inte lägga in bilder:o hjälp mig...



ENGELSKA

här sitter jag och pluggar... som vanligt... pluggar hela tiden nu känns de som, så därför så åkte jag till stan efter skolan för att träffa felicia, och då följde my med. vi gick till barista och fikade, länge hehehe...

fyndade en halsduk, strumpbyxor som ska direkt tillbaka till affären! ett par knästrumpor som jag ångrade att jag köpte sekunden senare men fick inte lämna tillbaka dom för dom va på rea... irriterad tjej, men felicia gjorde det bättre genom att säga att hon kunde köpa dom istället för mig, sötunge:) sen fyndade jag även en liten present till min syster, hon kommer hem om ca 2 timmar och då har jag förmodligen pluggat färdigt osv, och hon får öppna den:D bilder kommer sen:) puss elin

SOM TUR ÄR....

så sitter jag här med mina älskade brillor i varje fall och gör ett nytt försök med att plugga till engelskan lite grann:) puss elin!

ONÖDIG PLUGGNING...

ååh va less jag blir.. för någon vecka sedan när vi började med HK:n med skolan så sa våran lärare att våran boende uppgift var till veckan innan sportlovet, dvs vecka 9, nästa vecka. sen idag när jag satt helt fridfullt så sa callmyr att den va tills imorn! jag vart as chockad och fattade ingenting, jag hade inte ens börjat med min och de är mycke att göra, speciellt på en kväll.

iallafall så åkte jag hem efter skolan där jag redan gjort 3 prov idag, och sätter mig med mamma och börjar med boendeuppgiften, ögonlocken håller än idag på att falla för ögonen och jag är jätte trött... sen får jag ett sms "hurru, vi har inte hemkunskapsläxan tills imorgon;)" från anna. det var då jag trodde det var. och jag har engelska prov på fredag som jag verkligen måste plugga på, och det kunde jag gjort under den här tiden... 

blev tvungen att skriva av mig lite grann...

ÖGONLOCKEN FALLER

nu somnar jag snart nere vid köksbordet..
som sagt så har jag två prov imorn, soprov första lektionen och matteprov efter skolan. så jag sitter här och försöker få i mig lite matte eftersom jag redan kan soprovet. och ögonlocken faller ihop och jag vill bara gå och lägga mig och kom på att jag måste läsa lite ut svenska boken också eftersom vi ska gå igenom lite imorn, vi har hoppat över många lektioner så man har liksom tappat bort sig osv, iallafall när jag kom på de så gick jag in på skolans hemsida för att se hur mycke tid jag hade på mig att kanske plugga lite med malin, min lärare imorn innnan provet.

jag har först extra engelska där jag kan jobba med det lite granna med kompisar, sen har jag matte därefter, sen har jag två hela espass? jag har ju jätte mycket tid imorn och då har jag till och med lärare som kan hjälpa mig.. jaja nu blire till att göra te och vänta på att mamma kommer hem, sen ska jag kasta mig i sängen och läsa några sidor. puss elin!

GLADARE


Det vart sånna hära, snygga va?:D hihihi...

DÅLIG UPDATE

har inte skrivit nåt nu på någon dag. men jag har inte haft tid. har planerat min klädhängare jag ska köpa:D:D
puss elin

NY DUSCHAD

nu har jag duschat, så skönt. och får fortfarande inte tag i felicia:(.. 
köpa idag: brun mascara, tjocktröja, strumpbyxor, torrschampoo.. och något mer som jag kommer komma på då jag väl är där, lägger ut bilder imorn, för jag kommer ju förmodligen inte komma hem något mer idag. puss elin!

BRA DAG?

jag vaknade as tidigt imorse men somnade om sen vaknade jag ändå tidigt, så jag gick ner och kollade på coco livet före chanel med syster, den va bra, lite speciell men bra. 
nu ligger jag i sängen och funderar på hur jag ska få tag i flisan när hon bara sover, ska försöka få med henne till stan en snabbis, sen birsta. sen ikväll ska vi förmodligen till filip:) 

jaja, jag ska gå och duscha nu, puss elin!

DUMT

jag fick veta idag att om jag vill ha vg i musik måste jag kunna spela tears in heaven på gitarr.. och att höra den låten för mig är hemskt, men tänk då att spela den om och om igen för att kunna lära sig den utan till, det kommer jag inte klara.. hej då vg ( om det inte är så att man kan spela en annan låt för att få vg. ) puss elin

LÅNGT ELLER KORT HÅR??



ursäkta att bilden blev konstig när jag fixade den! men vad tycker ni? skulle jag passa i kort hår? skulle nog aldrig våga...

VILKA??

VILKA ÄR SNYGGAST? I like them both...... :(


PLUGGGGGGGGGG

jag orkade inte vända tillbaka för att hämta engelska boken. jag får fråga någon i klassen om nån vill berätta lite för mig. jag har iallafall pluggat lite so och vilat. har även planerat, jag har planer:D puss elin

FINT VÄDER


det är fint väder idag såg jag;) känner för att gå ut och gå en sväng, men vet inte. jag måste även städa och plugga, och för att kunna plugga måste jag åka tillbaka till skolan typ nu och hämta min engelska bok.. kul
vill åka till birsta också, men får inte pengar förns lördag.. synd om mig. nä men nu ska jag ta och byta om, dra ut och gå sen ska jag städa, sen får jag se hur dagen blir. mysan vart as fin i håret då hon klippte sig igår:)

GÄRDE

gärde hela dan för mig! på nåt sätt skönt. först va jag där på friluftsdag då och åkte skridskor, lite halv taskigt väder men det var helt okej faktiskt:) sen nu åkte ju jag, felicia och stina till gärde för att kolla på hockey, sundsvall förlorade med 3-2.. dom är så dåliga, tyvärr. nu är jag hemma och riktigt trött och va sjukt sugen på att se scrubs men det ska börja 22:35 men det går nån film över det:( inte okej, blir väl att sova nu, puss elin!
man ser en liten gul prick där på bilden, de va nå rävar som sprang omkring och skrämde mig... 


TRÖTT

åkt skridskor idag då, sen när jag kom hem så satte jag mig ner för att dricka drickyoghurt och tänker att jag ska skaka den efter en stund, osså va de ingen kork på, tro på fan att det kommer yoghurt över hela matrummet då eller? skaffade sig lite jobb utan lön där, as trött.... sen efter gick jag och la mig en stund och vaknade av att emil kom in och berättade att det hade hänt någon olycka på alnöbron och va fet kön, och då vart jag ännu tröttare eftersom jag, stina och felicia ska dra på hockey ikväll.. herregud, nu ska jag ner och äta pizza. puss elin!

INTE OKEJ

"Larmet om trafikolyckan kom 15.59.

Räddningstjänst, ambulans och polis är på plats.

Enligt de första uppgifterna har det uppstått personskador.

Det är i nuläget oklart om hur många fordon som är inblandade, men det är troligtvis en kollision mellan två personbilar.

Framkomligheten är begränsad."


SKRIDSKOR

idag har jag gått i skolan, sen efter skolan tog jag bussen hem till felicia, vi tog de lungt sen kom emil och gjorde oss sällskap, sen så kom mamma och pappa och hämtade mig sen drog vi till my och hämtade upp ett par skridskor som inte alls är för stora, men bättre än ingenting hehehe... 

och varför jag hämtade skridskor var för att jag ska ha friluftsdag imorn och åka skridskor på gärde, och jag hade inga så de blev det ända som fanns kvar, ett par 43or hemma hos my;) tummen upp för de! nu ska jag vänta in scrubs, puss elin!

SLUTAT NU

är hemma hos felicia och chillar, skriver mer sen, puss elin!

TE STUND MED BROR



Sitter här och dricker te med bror och är otroligt sliten och vill bara sova, men jag ska åka och träffa felicia snart så antar att jag inte hinner, ska dricka upp det här otroligt goda téet och sen får jag se om jag kanske hinner ta en powernap innan. puss elin!

PLUGG

usch, idag fick jag reda på att jag inte klarade matteprovet, har omprov nästa vecka och då har jag även engelska prov, sen har jag omprov i so imorn och bla bla bla, så sjukt skolless, behöver nåt lov nu, längtar. puss elin!

SKOLA

klockan är snart halv åtta och jag ligger kvar i sängen, känns bra måste kliva upp typ nu. helt för ett tag sen men men. btw vill ha sommar, åh herregud!! här kommer min dag, puss elin!

IDAG; 
skola
hem och plugga
träffa felicia

ALLA HJÄRTANS DAG


skön dag, jag och felicia vaknade och skulle egentligen åka till hudik eller härnösand men det blev inte så för att mamma och pappa tyckte vi skulle ta det nästa helg när vi har fått pengar. så vi låg kvar i sängen och tog de lugnt, sen såg vi va fint väder de va ute igen så vi drog ut och körde skoter, jag va rätt duktig hahaha.. sen efter drog vi till karro och joel, felicias syster och kille, vi skulle va barnvakt åt oliver, det gick bra. sen spelade vi buzz en stund när dom kom hem, sen efter åkte vi hem. nu har jag duschat och borstat tänderna och ligger i sängen redo att sova men då insåg jag att jag inte hade bloggat idag nåt:| 

LÖRDAG: i lördags så åkte jag till ante på kvällen för att umgås med folk, de va jag, felicia, amanda, ante, oskar, filip, viktor och tedde, de va typ en helt okej kväll, sen åkte jag och felicia hem och sov. 
puss elin!

FAVORIT I REPRIS


jag lägger in mattis film igen för den förra tog dom bort på youtube så de gick inte att se den på bloggen, puss

INNAN JAG GÅR NER....

Jonna Nilsson – What it takes, klicka på länken. jag bjuder på en låt!

SKÖNT

nu har jag varit ute och gått, och gjort lite andra saker. bland annat laddat in mina bilder från igår, ska lägga in nån bild iallafall, men kommer fler senare när någon annan har skickat till mig. 



i början så fixade vi till lite saker, och målade naglarna och pratade, sen kom alla och då käkade vi, sen gjorde vi en lek jag och my hade kommit på och de va mysigt. men senare så drog vi ju som sagt iväg och hämtade nåra pojkar, fick inga bilder då tvyärr. tjejen till höger med blont hår heter jennifer, jag har typ inte pratat med henne innan fast vi går på samma skola, men hon va där, härlig tjej:p 

ja nu ska jag springa ner till mamma och pappa och se vad dom hade på hjärtat, sen typ äta eller liknande, sen ska jag ev åka till nånstans, glömt bort vart och träffa felicia och linnea sen drar jag och flisan och hittar på nåt roligt senare mot kvällen, puss elin!

PROMENAD


hej hej, jag ska lägga in bilder sen från igår kväll, vet inte hur många de vart osv, men jag lägger ut dom och sen kanske jag kan få några bilder från andra som va där. jaja, nu ska jag ut och gå i de fina vädret, sägs som de va? hundarna får följa med också, myshundrarna, puss elin!

PINGPONG

Kvällen vart lyckad! de va i början bara tjejer sen så drog vi iväg och hämtade lite killar:) bilder kommer! och håller tummarna på att morgondagen kommer bli minst lika lyckad, puss elin!

TJEJKVÄLL

hej och hå, nu ska jag springa ner och pussa på mamma, äta och sen snacka lite om skolan. välja kläder tills ikväll, sen drar jag till mysan, som jag har sagt i nåt tidigare inlägg så har hon tjejkväll. skriver kanske sen, puss elin!

guld garderoben



jag älskar den här bilden,.. den ser så mysig ut:) hehehe....
bilen är från http://emsedge.freshnet.se/ puss elin!

ÄNTLIGEN!

så skönt, jag har äntligen slutat! så himla skönt att bara ha helg nu och chilla. skulle inte orka en dag till, det är ren sanning. tänkte mest bara säga att det typ gick helt okej med engelskan men matte provet är jag osäker över, vi får väl se senare.. skriver senare, ska vila en stund. puss elin


LESS

ååh herregud... jag är så sjukt less nu alltså, ska till skolan om ca 20 minuter nånting? och första lektionen har jag engelska och som sagt så kan jag inte göra de nu känner jag, boken ligger brevid mig nu, jag försöker läsa men det går inte..... jag vill inte till skolan....... puss elin

BLOGLOVIN

Jag försökte nyss fixa det där med bloglovin, men såklart så ska allt gå dåligt den här dan så jag bara gav upp!

så sjukt skolless nu, har suttit länge nu och diskuterat med mor och far om skolan och hur less jag är över att hur mycket jag än kämpar så blir de inge bättre, inge resultat.. men vi kom fram till att jag ska snacka med malin imorn och berätta hur jag känner över det här, och som sagt ingen bokrecension klar tills imorn och inte tränat nåt, men det löser sig väl på ett eller annat vis, as dålig bok iallafall! The pearl...... fy fan......

Läääääääääääängtar tills imorn kväll när man ska få bara ha de roligt med brudarna! myyyysss....
BTW, mysan har en mobil igen, as skönt! har inte fått tag i hon på typ 2 månader för att hon inte har haft någon mobil, men nu så:) klicka här för att komma till mysan's blogg, kolla nedan va söt hon är! puss elin

MYS MED MYSAN

jag sitter hemma hos my med my och vi fixar inför morgondagen, vi ska ha tjejkväll hemma hos my:) super mysigt!
skriver ikväll, puss elin!

23:33



vad finns det att säga mer än stil? hahah..

22:43

jag försöker plugga... men det går inte, det bara ploppar upp annat, roligare i mitt huvud så jag kastar fram datorn, startar nån bra låt och kollar runt lite. btw jag vill ha en skinnjacka!! en helt vanlig, inget speciellt, en skinnjacka bara, men då när jag ska googla fram nån bild till bloggen så kom jag ju på att jag vill ha en.. en sån där.. jofama by kenza skinnjacka.. äh jag visar, mycket lättare!:)


snygga va? sånna vill jag ha, sånna vill jag köpa, sånna ska jag köpa.. när jag får pengar:):) puss elin

funderingar

Jag kom på en sak nyss, gud va roligt att börja på gymnasium efter sommaren:D jag menar, visst det kommer bli sjukt jobbigt att lämna vibacke och lämna min klass. men det ska ändå liksom bli roligt med något nytt nu när man gjort samma saker i tre år. 

i samma tanke så kom jag in på att jag har ganska mycket att göra nu lite snabbt, jag ska skriva två bokrecensioner ganska kvickt och även ska jag ha nationella imorn och matte prov på fredag. ska bli skönt med tjejkväl hemma hos my på kvällen, få slappna av och ta det lugnt efter den här veckan.  Det va nå mer jag skulle ta upp också? hmm..
jaja, det kommer någon annan gång men här kommer det en bild på headern som jag skulle ha.. puss elin

klicka för större bild

soffdag

ååh, jag vaknade i morse och kände verkligen att huvudet skulle sprängas vilken sekund som helst så jag gick ner och bad mamma ringa skolan, sen somnade jag om och vaknade lite senare och då tänkte jag att jag skulle köra igång med bloggen igen och försöka få igen headern.. gick de bra? nää, jag har suttit med det hela dan och det har inte alls gått bra:(:( 

börjat om och börjat om hela tiden och det ser ändå dåligt ut, men får va såhär tills jag har gjort en ny osv.
men i helheten så har dagen varit skön, jag är ju så sällan hemma från skolan, även om jag känner mig sjuk så går jag på skolan ändå, och att bara ligga hemma och dricka te och kolla på tv, lyssna på bra musik och krångla med bloggen känns skönt, men ska på skolan imorn. 

här bjuds de på musik ;) puss elin.

ondare..

hej hej, nu har elin bytt till blogg.se och tagit en huvudvärks tablett
och ska slänga sig i säng nu och hålla tummarna på att huvudvärken ska försvinna. puss elin

RSS 2.0