Tack till alla

Ville bara säga tack till alla där ute som ens orkar klicka in på elinchristines.blogg.se och kolla om jag har lagt upp nånting. det blir aldrig av. tyvärr. Men julstressen är över och nu ska jag vila inför skolan som börjar 10e och dom välkomnar oss med ett matteprov första veckan, dom är snälla på mp. Iaf tror de kommer bli lite torrt om inlägg enda tills jag börjar skolan igen. och tänkte bjuda på en låt och även säga att jag saknar dig vicky;)

Sköndag

Har varit ute med johan och åkt skoter typ hela dagen, skönt skönt! Sitter just nu och väntar på att filip ska bli färdig så vi kan åka till birsta och köpa julklapp åt molltas :D Känner mig egentligen inte så pigg, vill bara lägga mig ner och sova några timmar men jag har lovat filip att jag ska hjälpa honom, för jag är världens bästa vän:) Ikväll får jag träffa min syster! Är så glaaaaaaaaaaad, har saknat henne :):) Hörs hej

Säg hej till sean banan



Vet inte hur jag ska säga det här men jag bara älskar han, haha han är så ful jag förstår inte.. Herregud han är för skön haha...

Blogghumör noll!

Jag har inget blogghumör alls nu för tiden, jag är jätte trött hela tiden och det känns som om jag börjar bli sjukare.. Trist... Jag får se när jag orkar skriva rejält igen! Men nu ska jag slänga mig i sängen direkt efter en bakdag med anna. Hörs hej!

HEJ FREDAG, HUR ÄR LÄGET?

Skönt med fredag, skönt med helg! Kom nyss hem från skolan och ska typ städa undan lite på mitt rum, möjligtvis kasta fram lite kläder att välja mellan ikväll, sen ska jag duscha kroppen lite snabbt, känner mig äcklig:) Sen ska jag fråga stina snällt om vi skulle kunna lägga oss och bara vila lite, jag är så sjukt trött haha.. Hörs sen!

Dag 15 - Mina drömmar

Hmm.. Mina drömmar hur menas de? Det jag drömmer på nätterna eller vad jag har för mål i mitt liv, satsar på mål i mitt liv;) Jag hoppas att tiden med mp10 kommer flyga iväg så jag får ta studenten och känna mig stolt över mina tre år på media. Sen så vill jag helst åka utomlands och jobba och chilla, sen vill jag åka tillbaka till sundsvall och förmodligen gå journalist utbildningen och sen hoppas jag på att få flytta till en större stad och få ett bra jobb, tjäna bra med pengar och resa mycket, jag känner att jag vill uppleva mycket i mitt liv. Det skulle duga för mig! ;) haha

Bjuder på en låt med tanke på att min blogg känns så tråkig nu för tiden, haha skriver bara typ hej om dagarna haha..


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Kändes lite som om jag redan fått den här frågan en dag? Eller..? Jaja jag kanske är ute och cyklar.. Men idag hade jag iaf på mig mina tights från cubus med feta fickor, svart gina linne, blå tisha och en svart kofta över. Osså underkläder och strumpor såklart!

Dag 13 - Den här veckan

Tänkte skriva den här lite snabbt nu innan jag börjar vilket är om en minut haha ;) Iaf den här veckan har jag inte gjort något speciellt, i måndags var jag på skolan sen tror jag att jag följde med anna hem och "pluggade" sen på tisdag så var jag på skolan sen åkte jag på birsta med mor och far, sen igår var jag på skolan sen drog jag hem en snabbis, käkade sen drog jag och stina på birsta sen hem och kollade på maria wern och käkade glass!;) Idag ska jag lida igenom den tråkigaste dagen i veckan sen ska jag hem och sova en stund sen simma med molly, skönt å få träffa henne och prata av sig lite och mysa. Sen imorn blir det skola som vanligt och sen Oxygen på kvällen med stina. Sen på lördag och söndag har jag ingenting planerat precis så vi lär ju märka var vinden blåser haha . Nu började jag för en minut sen hörs hej! ;)

BIFF!


Hoppsan..

Igår när jag kom hem från birsta så duschade jag sen la jag mig och sov direkt, somnade på typ 5 sekunder även. Så jag skrev inge mer igår, sorry! Men tror ni faktiskt överlever eller hur?;)

Sitter hemma hos anna nu och väntar på att hon ska bli färdig så vi kan dra till skolan och ha media hela dagen, äta nudlar och lussebulle sen sluta och hoppas på att få sova! Är trött hela tiden... Tycker inte om det. Ja just ja jag ska möta upp stina och felicia så ska jag och felicia betala biljetterna till oxygen i helgen. Men nu ska jag snart kila hörs hej!

KALLT

Vill bara börja med att jag höll på att frysa ihjäl idag först när vi skulle på lunchen sen tillbaka, sen återigen när jag skulle ner till navet där jag också fick sitta och vänta på bussen. Sen kommer jag till wii så jag orkar inte vänta på bussen utan ringer pappa som inte var allt för snabb, höll på att frysa ihjäl vid det här laget men då gick jag in på bageriet och då ringde stina, så vi satt och snackade lite och jag insåg att jag verkligen saknar henne, gogumman min! Sen iaf så kom jag hem till slut och fick den goda nyheten att jag ska få köttfärssås och spaghetti :D Gott..

Efter att jag ätit bär det av till birsta med mor och far, det gillas. Sen efter så ska jag bara hem och sova.. SKÖNT!

Slödag

Idag när jag klev upp så kollade jag lite på lucian sen gick jag ner till vägen men såg att jag missade bussen så ringde mamma, hon skjutsade mig till wii sen tog jag bussen därifrån in till stan och till skolan. Sen efter skolan så följde jag med anna hem till henne för att vi skulle plugga osv, men vi satte oss vid datorn och jag spelade spel på mobilen sen somnade anna så mamma frågade om hon skulle hämta mig så jag tänkte att jag kunde låta anna sova för hon var så trött, så jag drog hem och la mig framför tvn och har spenderat min kväll där, nu ska jag plugga lite sen sova :) Hörs hej!

Dag 12 - I min handväska

Detta är en konstig fråga för att på sommaren så har jag aldrig jacka så då har jag allt jag äger och har i nån väska, men nu på vintern har jag både och, jacka och väska så då pressar jag ner allt möjligt i båda två. Men jag kan väl köra lite mer typ vad jag alltid bär omkring på;) Vilket är.. Läppsyl, halsduk, plånbok, nagellack, penna, örhängen, vattenflaska. Ibland har jag med mig smink och nu när det är skola har jag alltid böcker med mig och linjal och miniräknare. Och så ofta jag kommer ihåg min mobilladdare. Jag har förmodligen glömt nåt med tanke på att jag brukar alltid ha en massa smått och gått:) Tack för mig!

Lucia

(Min första dag utan Linda i skolan... Kolla vad ledsen jag ser ut..)
Idag är det lucia och Amandas bror Anton fyller 19 år idag, grattis på honom! Blev lite ledsen förut då vi hade historia, vi fick gå ett tag innan vi slutade för att vi skulle gå ända bort till hedbergska och kolla på lucia i en kvart? Sen skulle vi tillbaka till media? Och snart bär det av mot hedbergska igen, vill dom att vi ska förfrysa eller tycker dom bara att vi är allmänt feta? Usch för kyla..

Smarta ord


Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte”. Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”.

Dag 11 - Mina syskon

Vart ska jag börja? mina syskon är dom bästa någonsin!
Jag har ju som sagt 3 stycken syskon och alla är äldre än mig. Niklas är äldst utav oss och 10 år äldre än mig, han föddes den 21 juni 1984 och är ju då 26 år. Han är en underbar bror och får mig jämt på bättre humör!
Maria är 8 år äldre än mig, och föddes den 15 augusti 1986 och är då 24 år, hon är den bästa systern man skulle kunna önska sig. Vi är inte bara systrar utan vi är riktit bra kompisar, jag känner att jag kan prata med henne om allt och vi har alltid roligt tillsammans! Vill ni besöka hennes blogg? Klicka här!
Mellan mig och johan skiljer det bara 4 år, han föddes den 2 februari 1990 han är alltså 20 år. Han är en underbar bror, han ställer jämt upp för mig och kan det mesta, han är verkligen en bra bror!

Det var mina syskon det, jag älskar dom över hela mitt hjärta, utan dom skulle inget vara som det ska!

Kunde inte fynda nån bild på johan..:(

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Imorse hade jag på mig shorts, t-shirt och en tjocktröja och sen när vi skulle börja resa hemåt så drog jag på mig tights och linne ist, dock tjocktröjan över också:) + bh och trosor. Sen mamma och pappas feta dunjacka, mysigt!

Kan inte knäppa nåt fint kort på mina otroligt fina kläder då min syster har min kamera och min dator är uppe och jag ska inte upp riktigt än:) Haha...

Dag 09 - Min tro

Känsligt ämne, jag vet inte vad jag ska skriva över huvudtaget? Kristen? Jag är döpt och jag har konfirmerat mig osv men jag är inte säker på vad jag tror, jag vet inte ens mycket om kristendomen? Så jag har inte en aning om vad jag ska skriva så jag tycker att det här får räcka:)


Dag 08 - Ett ögonblick

Jag har inte skrivit på hela helgen och med det har jag ju inte skrivit dom där grejerna så får köra dom idag, allihopa! Haha.. Men jag har en anledning, jag har varit i hassela med några vänner och bara chillat. Men nu är jag tillbaka på banan igen och imorgon är det skola!

Hmm.. Ett ögonblick? Jag har haft jätte svårt för att komma på nånting på den här. Men tror jag har kirrat nånting, och det var när jag fick reda på att Amanda var gravid och skulle behålla barnet. Jag var på väg hem från skolan helt vanligt och hon ringer och berättar att hon är gravid, hon var ju då inte säker på att hon skulle behålla barnet men rätt så säker ändå. Hon tänkte nåra veckor och till slut var hon sten säker på att hon skulle behålla det. Japp det var mitt ögonblick!;)

Mitt internet mådde inte bra igår..

Jag kunde inte skriva nåt igår för mitt internet la av. Så det sket sig, men jag kan skriva gårdagens och dagens idag ist ;) Men inte just nu jag gör det sen när jag har kommit hem osv. Men hur som helst så sitter jag på skolan nere i datasalen som man kan va inne på facebook på med linda och anna. om en kvart ungefär så börjar våran svenska lektion. Det här är ju som sagt lindas sista dag här på media, till och med på hedbergska, på måndag så börjar hon på timrå, tragiskt. Jag kommer sakna henne. Men det var bra att hon började här så jag kunde lära känna henne, och vi har lovat varandra att inte tappa kontakten bara för att vi inte gå i samma klass, det skulle inte funka om vi gjorde det för vi är soulmates haha;)

Justja var ju på sjukhuset idag och kollade fingrarna, vi kollade bland annat hur mycket jag kan ta med händerna, jag kunde ta 33kg med vänstern och 28kg med högern haha, låter fel med tanke på att jag är högerhänt men jag har ju en anledning till att vara lite svagare på den. Men fingrarna var så pass bra att dom skrev ett avslut för mig och jag ska förhoppningsvis inte tillbaka dit nå mer. Det kändes nästan lite tragiskt, jag har ju varit där så ofta nu för tiden så.. Men ändå är jag ju glad :D Nu har jag fått skrivit av mig lite så nu blir de facebook, hörs hej!


Road trip

Jag och linda tog oss en road trip med våran flygande matta, edvin hängde på med kameran:)












Torsdagen är kommen

Vilket innebär att det är en riktigt tråkig skoldag, hoppas jag och vicky får den att bli rolig som vanligt;) Haha..
Har engelskaprov och undra om jag inte har redovisning på historian? Jobbigt isf för jag har inte pluggat på den så vet inte vad jag ska säga så kommer stå och kolla ner i pappret hela tiden, inge kul.
Igår satt jag och pluggade engelska för jag vill verkligen ha vg men alltså jag kollade om jag kunde glosorna och de kunde jag väl ganska bra men sen sidorna vi skulle plugga på va ju bra onödiga att skriva upp eftersom hur mycket vi än gör dom uppgifterna så vet vi ju aldrig om det blir rätt eller hur? Så jag kollade igenom det och gjorde uppgifterna sedan gjorde jag färdigt self test och glosorna, hoppas att jag klarar mig på vg nu med tanke på att jag var ett halvt poäng ifrån vg på förra provet och då pluggade jag inte så mycket...

Efter skolan så ska jag träffa elin lite och prata och så, sen när klockan närmar sig sex så börjar jag dra mig mot ön för att simma med molly, mysigt värre. Nu måste jag gå och borsta tänderna hörs hej!

Dag 07 - Min bästa vän

Det här är en svårt fråga samtidigt som den är så otroligt lätt. Alla mina vänner är bäst, så enkelt är det! Men jag kör på jag..
Felicia Eriksson är min absolut bästa vän, jag älskar henne över hela mitt hjärta och inget kan stoppa det, spelar ingen roll hur lite vi träffas och hur mycket jag saknar henne, hon är min bästa vän. Och har varit det sedan jag var 2 år, vi har alltid varit med varandra. Det har liksom alltid varit hon och jag, men just nu så har vi en liten... Ja vad ska man kalla det, en torka? Vi är inte med varandra som förut, för ett år sedan så skaffade hon sig en kille som hon har förlovat sig med och jag hoppas för hennes skull att hon är lycklig för det är det enda som betyder något. Ska dock inte neka att jag saknar oss men det kanske löser upp sig med tiden, håller tummarna vi är ju ändå som systrar!

Molly Wikman är också min bästa vän, har kännt henne sedan jag var 5 nåt, lärde känna henne genom våra systrar som också är bästa kompisar. Jag älskar även molly över hela mitt hjärta och det kommer jag alltid göra dock har det blivit samma grej här, hon skaffade sig en pojkvän i åttan och dom är fortfarande tillsammans, dom är ruskigt fina tillsammans och jag älskar båda två! Är samma grej här, hur lite vi än är med varandra och och hur mycket jag saknar henne så är hon min bästa vän!
Amanda Wahlsten är också en bästa vän, jag har dock inte kännt henne lika länge som jag känt Felicia och Molly men första gången vi träffades var när vi gick i sexan och hon började i min klass, hon hade flyttat hit från örebro. Vi lärde känna varandra och vart kompisar men helt plötsligt skulle hon byta till ankarsvik skola så då gick vi inte med varandra på ett år så vi tappade kontakten sen på lära känna dagen på sommarlovet till sjuan så stog hon där och vi skulle börja i samma klass, jag hatade min klass och ville verkligen byta men slutade upp med den bästa klassen någonsin och jag och amanda började vara med varandra igen och har hållit ihop sedan dess. Men amanda har nu flyttat till falun för hon har gått och blivit mamma så nu träffar jag henne inte ofta alls men jag vet vart jag har henne. Älskar dig amanda!

My ahlström har jag känt sen vi gick i åttan, hela sjuan så gick vi i samma klass men la inte märke till varandra sen på konfirmationen så bara frågade jag lite random om hon ville vara med mig så då började vi vara med varandra mer och mer. Och nu är även hon en bästa vän! Vi har alltid kul med varandra och jag behöver henne! Älskar dig my!
Elin Sjölund har jag inte känt länge alls, vi träffades första gången förra året på gatufesten genom stina, sedan började hon vara på alnö mycket och vi pratade mer och mer. Nu är hon verkligen en bästa vän och jag älskar henne otroligt mycket. Denna sommar visade mig verkligen att jag behöver henne hon är bara allmänt bäst! Älskar dig elin!
Stina Björklund är en vän som jag lärde känna i sexan genom Emelie bredin och i början var vi väl mest bara lite tjenisar men med tiden har vi blivit riktigt bra vänner och jag kan kalla henne en bästa vän. Vi har alltid så mysigt tillsammans! Älskar dig stina!
Emelie Bredin lärde jag ju känna i sexan som sagt. Jag skulle börja rida hemma hos henne och det hela slutade i en stor vänskap! Vi tillbringade en hel sommar tillsammans men vi gled isär och även hon har flyttat fast till järpen och inte för att hon har blivit mamma utan för att hon skulle gå skola där. Vi har inte varit med varandra så mycket på nåt år men jag ser henne fortfarande som min bästa vän med tanke på alla minnen osv, älskar dig emelie<3


Adam Henriksson är så underbar så det finns inte, jag älskar honom och vill aldrig förlora honom!
Filip Kareliusson är en sån där som alla behöver vid sin sida, jag mår så bra utav att träffa honom och han är en bra lyssnare, jag älskar dig vännen! och ser även han som en bästa vän!
Pontus Backlund det finns inte ord för den killen, så underbar, älskar dig<3
Det här var mina bästa vänner, det betyder inte att dom andra jag inte nämnde inte är mina bästa vänner utan det är dom här som jag har känt länge nog att kalla en bästa vän, jag vet precis vart jag har dom osv. Så tack till alla mina vänner, tack för att ni finns där för mig jag älskar er!<3



Jag ta väl ton då..

Eftersom att ingen riktigt börjat tagit farväl utav linda så börjar jag, visst ska hon gå veckan ut men det tar tid att sörja. Desstutom vet man inte om hon blir sjuk och att det här kanske blir hennes sista dag vilket jag inte hoppas på.. Gör som linda och lägger upp några fina bilder från denna termin med linda, mp10 kommer sakna dig linda:(<3











De var väl lite små tragiskt att jag inte hade så många bilder på mig och linda heller, men det va nåt iaf, visst ser vi lyckliga ut? Sötgumman:)<3


Intressant info

Tänkte bara berätta att jag står hemma hos anna och kollar på henne när hon fixar sig inför skolan. Snart lär vi ju ska dra haha om vi ska hinna. Aja det var bara det jag ville säga, hörs hej!

Dag 06 - Min dag

Ja min dag i helhet har varit rätt bra, har varit ganska trött och så men ändå helt ok! Jag började min dag med att ha en ljudlektion, satt och kämpade med enkäten vilket jag redan har skrivit om. Sedan hade vi engelska där jag satt och pluggade inför provet på torsdag och fulade mig lite med vicky. Sen hade vi matte där allt var som vanligt, tråkigt och meningslöst:) Sen blev det svenska, de har jag också skrivit om. Sedan åkte jag till ön och när jag satt och väntade på bussen så satt jag och pratade med felicia i telefonen lite granna och sen åkte jag hem och sen har jag bara legat framför soffan och halv sovit. Jag är så sjukt trött så det finns inte, och jag som skulle städa haha aa tjena, tror det blir sova klockan åtta och städa en annan dag ;) Aa det var min dag i helhet, inte så otroligt intressant men hörs hej!

Har varit duktigare

Som rubriken säger så har jag varit duktigare i mitt liv, haha fast det här händer som sagt mig rätt ofta. Att jag lovar mig själv att jag ska städa mitt rum, alltså verkligen städa det så att det glänser. Men hur ofta händer det? Nån gång om året även fast jag nog lovar mig det typ en gång i månaden... Jag lär mig väl inom en snar framtid hoppas jag. Ska kanske gå och plocka lite, fast tror inte jag orkar det heller. Ska nog bara slå igång en film eller kanske plugga? Får väl se..

Nu kör jag!

Dunkar musik för mig själv och skriver en fin novell. Satte mig i min ensamhet i datasalen, eller ensamhet och ensamhet? Utan mina vänner.. Jag kände att det kanske är bäst så om jag vill bli färdig med min novell nån gång för jag och vicky brukar dansa och sjunga på svenska lektionen ist, dåligt men ack så kul;)

Jaja nu ska jag fortsätta, hörs hej!


Jag nös nyss av mig mina hörlurar..

Hiss eller diss??????


Enkät hit och enkät dit

Känns som om vi har hållt på med enkäten as länge, har vi det? Hmm... Ett tag åtminstone. Känns som om vi ligger efter för affe sa att när man var färdig med enkäten skulle man börja med att spela in ljud till våran midlanda animering eller vad man nu ska kalla det. Är inte säker på vad jag ska ha för ljud på den men ska väl låta fantasin flöda och bara säga hej!;) Hmm.. Aja idag efter skolan har jag bestämt mig för att jag ska dra hem och dricka te i mängder och städa mitt rum, verkligen städa det.. Vi får se hur det hela slutar. Hörs hej!


Dag 05 - Vad är kärlek?

RYKTET VAR SANT, JAG SKULLE SKRIVA DET! Här har ni...

Ja vad är kärlek egentligen? Jag tycker att kärlek är en bra grej och jag tycker det är kul med folk som hittar sin kärlek när dom väl är ung, tror dock inte att jag kommer att ha den turen, nästan helt säker. Då menar jag ung, ung. Alltså ca 16? Alltså i min ålder. Aja jag är för petig och har alldeles för svårt att bli kär. För jag tycker inte att kärlek är när två personer har varit tillsammans en månad och säger att dom älskar varandra och att dom aldrig skulle kunna leva utan personen, sen en månad senare så är det slut och dom är oftast rätt arga på varandra eller något liknande.. Jag tycker att kärlek ska börja med vänskap, man lär känna varandra och blir varandras bästa vän sedan kommer kärlek. Det är viktigt för mig att jag ska känna att jag kan lita på personen och att vi har samma humor, som en bästa vän. Annars skulle jag bara tycka att det var svårt. Men som sagt, kärlek är en fin grej som jag tycker att folk ska ta vara på och inte bara slänga åt helvete, ha nån slags låtsas kärlek med första bästa i en månad sen blir man fiender.. Det är inte kärlek för mig.

Fin utväxt



Hörs hej

Håll utkik!

Det ryktas om att jag ska skriva om kärlek idag igen, fast om hur jag ser på det! Det vill ni väl ändå inte missa?

Dag 04 - Det här åt jag idag

Hahaha... Intressant... Aja nu ska jag tänka efter
Imorse så vaknade jag och my vi tog oss några godisar från gårdagen, sen gick vi ner och käkade en macka och juice, sedan gick vi upp och kollade på film och käkade lite chips från igår kväll, sen gick vi ner när filmen va slut och käkade nån slags gryta eller nånting. Sen gick vi och badade, nu väntar vi på att klockan ska bli nio så beck börjar och med det har vi slutat dagen med två mackor:) Haha.. Hade hoppats på att jag kanske fick de här på en vardag då jag inte käkar godis till "frukost" haha...
Nu ska jag kolla på how i met your mother sen om ca en kvart så börjar det! Mysan sover här inatt igen, mysigt värre;) hörs hej!

Mysdag

Idag har jag och my bara hunnit vaknat, legat och pratat, fika och kollat på film. Riktigt mysigt! Väntar på att johan ska skicka sms och säga att vi får bada, funderar på om jag under tiden jag väntar kanske ska städa undan lite på mitt rum eller någonting? Även fast my är här, hon ser ju ut och sova så skönt just nu så de är kanske lugnt ;) Dock vill ju jag ha musik när jag städar så då lär hon ju vakna till sig.
Gårdagen vart sådär, fast ändå helt okej nu när vi tänker tillbaka. Dock orkar jag inte skriva vad vi hade för oss. Nu ska jag kila vidare hörs hej!

JUST NU: BIRSTA!

Kom ju på att jag hade köpt en ny tröja häromdagen, så de blev den med mina nya tights från cubus med stora fickor vid knäna. Med ett halsband från Gina. Håret fick bli enkelt, jag blåste det och gjorde en fläta, helt ok!

Drar till birsta med mysan nu sen blir det till att vara med vänner ikväll, sova här med my, sen badmys imorn! Känns faktiskt som om det kan bli en bra kväll, så jag håller humöret uppe och glider iväg med en kär vän! Hörs hej!

Birsta idag igen?

Skönare... Nu har jag duschat och smörjt in mig, ska bara sminka mig och blåsa håret sedan bär det nog av till birsta idag igen.. Känns som om jag bor där? Fyy... Men nu ska jag dit och köpa en julklapp åt farmor sen är jag färdig.
Sen ikväll ber jag till gud att jag slipper ligga hemma som igår, det var väl mysigt att bara ta de lugnt och chilla hemma, men jag tycker ändå det är roligare att vara med mina vänner och ha kul, så jag hoppas väl på det bästa!
Har ett problem! Jag har inget att ha på mig.. Vad ska jag ha på mig?:(





Blött hår, inge smink, inga kläder att ha på mig... Hur ska jag bete mig?

Guden försvann..

Min gud åkte ur idol igår... Blev besviken på svenska folket :( DOCK så är det väl ändå kanske till hans fördel? Jag menar den som vinner brukar ändå aldrig komma långt, de går bra för dom direkt efter idol men senare så märker man dom knappt, jag menar Erik Grönwall? Har ni hört mycket från honom t ex?
Men tvåan och trean brukar faktiskt komma långt själv, så jag håller tummarna för att Olle kämpar, jag vill höra mer utav honom! Min gud, jag gillade honom från dag ett!

Dag 03 - Mina föräldrar

Mina föräldrar träffades första gången i juni 1980 och kring jul 1980 så började dom vara med varandra jämt, min mamma var då 16 år och pappa hade precis fyllt 20, då började folk fråga om dom var tillsammans också började dom säga ja tillslut! Dom förlovade sig 2/4-82 och gifte sig 23/4-88 och firade 20 år 2008! Alltså snart har dom varit tillsammans i 30 år! Helt sjukt eller hur? Och dom är minst lika kära idag;) Hehe.. Är något att sträva efter!
Första barnet kom 1984, vilket var Niklas, min käre och äldsta bror! Mamma hade inte ens fyllt 20 när hon fick honom. Andra barnet kom 1986 och det var Maria, min käre och äldsta syster!;) Då va mamma 22 år. Och sedan kom tredje barnet 1990 vilket var Johan, min käre men inte äldsta bror haha.. :p Mamma var då 26 år. Sen kom fjärde och sista barnet vilket var jag, Elin Anna Christine Larsson 1994. Mamma var 30 år när hon klämde ut sitt sista barn:)
Jag älskar mina föräldrar över hela mitt hjärta och skulle inte klara mig utan dom! Dom har alltid hjälpt mig, stöttat mig och är allmänt underbara. Dom får mig le, dom får mig skratta. Och jag hoppas att jag lyser upp deras vardag lite extra ibland;) Haha..

Tänkte lägga upp nå fina bilder på dom men hittar ingen på deras egna dator? Hmm.. Kan slänga upp någon senare ;)

Dag 02 - Min första kärlek

Tänkte köra dag två när klockan är över tolv och jag egentligen bör köra dag tre?;) Haha men har tråkigt så att nu kör jag...

Hmm... Min första kärlek? Vad har jag att säga inom denna front? Ingenting egentligen. Jag har aldrig varit riktigt kär, visst jag har varit intresserad och förtjust i personer men inte nå speciellt, jag har svårt för att bli kär tror jag. Dock har jag väl trott att jag är kär i någon, som jag känner just nu också men det är nog inte äkta skulle jag tro, jag är nog mest bara intresserad och personen ifråga får mig må bra och jag blir glad utav honom, det krävs nog mycket för att jag ska kunna säga att jag är kär i någon. Jaja vi märker väl hur det hela slutar eller hur då? Kanske slutar upp ensam med 1000 katter? Eller kanske jag gifter mig kär som aldrig förr och skaffar 1000 barn ist hmm..? Önska mig all lycka i världen! Hörs hej ;)

2010

Sitter på svenskan just nu och renskriver min halv färdiga novell, as kul.. Verkligen as kul..
Vill hem och sova en stund och hålla tummarna för att det blir något kul och roligt ikväll;) Haha..
Hade utvecklingssamtal imorse, det gick bra! Och min synopsis som jag kämpade med läste inte ens åke.. Besviken... Aja nu ska jag skriva min novell, hörs hej!


Hemlis...

Jag är färdig med min synopsis:D Överlycklig tjej, trodde ju att det skulle ta flera timmar och sitta och försöka komma på en idé.. Men icke det gick snabbare en snabbast ju! Kanske inte den bästa men den funkar faktiskt. Helt okej. Eftersom jag fick så mycket tid över så lär de ju bli till att starta musiken på högsta volym och skriva på min novell och kanske läsa lite sen blir det sova, fan vad skönt!

Eftersom jag blev så glad så bjuder jag på en låt, för mina egna pengar, skojar inte..


Tufft liv..

Vet ni en sak? Imorgon är det fredag!
00.00 & framåt kan jag jobba på min synopsis och hålla tummarna för att den blir bra! är huvvet dumt får kroppen lida! Glömde totalt bort den....
8.30 utvecklingssamtal, hoppas de låter bra!
13.20 slutar jag... vad ska jag göra? inte en aning.

Allvarligt? Min helg? Vad ska den bestå av? Inte en blekaste! Skulle egentligen till hassela med pontus, anna och tedde men de sket sig så nu sitter jag här helt hjärndöd och har inte en aning om vad jag ska göra.. Hoppas de blir kul.. Aja idag har jag ju som sagt gått i skolan, slutade tidigare för min sista lektion vart inställd och matten slutade vi tidigare ifrån så det var nice, sen iaf drog jag hem och käkade osv sen drog jag till wii och simmade med molly min vän, det var trevligt att få umgås lite med henne:) Men nu ska jag börja med min synopsis... Fyy....

KOLLA HIT!

Vet ni vad jag gjort? Kika till vänster... Ser ni något nytt? Inte... Fan... Aja jag har skaffat en gästbok, den är inte så fin men den funkar än så länge, tänkte att om jag kommenterar nåt på någons blogg så kanske dom kan vara vänliga att svara där :) Skulle vara trevligt!

DAG 1 - Om mig

Som jag skrev inlägget innan så tänkte jag följa strömmen och köra med den här listan jag med, även fast jag tänkte trotsa! Men känns som en bra grej så ni blir garanterade minst ett inlägg om dagen iaf;) Kan ju vara bra.
Nu kör vi... Jag heter Elin Anna Christine Larsson och är 16 år, jag är föddes den 2a augusti 1994 i sundsvall och har bott här hela mitt liv, hoppas dock på en ändring om några år, t ex att jag flyttar till en större stad och blir en bra journalist;)!
Jag går första året på mediaprogammet på hedbergska och tycker att det är kul ibland och tråkigt ibland men ser framemot nästa år då jag har hört att det är skit kul! Så jag försöker se de positiva i det hela och kämpar mig fram;) Innan jag började på hedbergska gick jag på vibacke, kanske världens bästa skola? Och hade en underbar klass, klagar dock inte på min nya heller. Jag har världens bästa vänner, alla är underbara och har införskaffat mig ett par nya nu när jag började med min nya klass, tacka gud för de!! Hmm.. Vad kan man mer berätta? Jag är rätt galen av mig, antingen är jag jätte glad eller jätte arg, eller jätte ledsen. Aldrig nånting mitt emellan:) Jag tror att jag är rätt snäll osv haha, jag kan väl hoppas på de iaf. Det här ska jag även erkänna var ganska svårt, vet inte vad jag ska skriva så om ni vill veta nånting mer så är de bara att fråga, nu ska jag springa upp och packa badkläder och sätta upp nya gardiner, eller vänta har jag haft gardiner över huvudtaget? Nää tror inte det. Här får ni en bild på mig!;)

Följer strömmen jah!

Dag 01-Om mig 
Dag 02-Min första kärlek
Dag 03-Mina föräldrar
Dag 04-Det här åt jag idag
Dag 05-Vad är kärlek?
Dag 06-Min dag
Dag 07-Min bästa vän
Dag 08-Ett ögonblick
Dag 09-Min tro 
Dag 10-Det här hade jag på mig idag
Dag 11- Mina syskon
Dag 12-I min handväska
Dag 13-Den här veckan
Dag 14-Vad hade jag på mig idag?
Dag 15-Mina drömmar
Dag 16-Min första kyss
Dag 17-Mitt favorit minne
Dag 18-Min favoritfödelsedag
Dag 19-Detta ångrar jag
Dag 20-Den här månaden
Dag 21-Ett annat ögonblick
Dag 22-Det här upprör mig
Dag 23-Det här får mig att må bättre
Dag 24-Det här får mig att gråta
Dag 25-En första
Dag 26-Mina rädslor
Dag 27-Min favoritplats
Dag 28-Det här saknar jag
Dag 29-Mina ambitioner
Dag 30-Ett sista ögonblick

Sova säng säng säng

Va tycker ni om headern? Är den okej? Om ni inte ser den uppdatera sidan.

TRÖJA, MONKI 200KR


FY PÅ ER

Jag glömde bort att ringa till sjukhuset idag, men ni sa inget så jag har ingen anledning att komma ihåg haha... Jaja får ringa imorgon. Men ringde till frisören och fick veta hur mycket det kostade, får se hur det blir med den saken. Mamma sa att vi skulle prata senare för jag tyckte att mamma kanske kan göra det, och att molly hjälper till, hon hade haft permanent prov idag på skolan så det kan ju bli en bra grej för henne också;) Hehe..

Aja, jag och anna åkte ju runt på skolor idag, eller skolor va säger jag, vi hann bara med våran egen bara för att anna sov för länge... Men vi träffade elin och käkade lite på donken sen drog jag och anna till birsta, anna skulle handla julklappar och ett par skor, och jag fyndade en tröja! Lägger upp en bild sen, nu ska jag äta.

Tove Styrke - White Light Moment

Bra, bra, bra & återigen bra!

Hästigt värre

Sprang omkring 5 st hästar på våran tomt förut, dom hade rymt, haha...

SKOR?

Hade extremt tråkigt så knäppte lite kort på skorna och redigerade bilderna lite fult:) Värd 99kr eller hur?

RSS 2.0