Lov lov lov älskade lov

Det är söndag och jag ligger i soffan och ska snart kolla på lite mia och klara, hoppas på att jag kanske kan somna en stund är helt slut. Igår så drog vi ju till wii och satt där med lite människor, dock va det skit tråkigt sen drog vi till bazze en snabbis sen drog vi vidare till stan och träffade lite folk, vi skulle egentligen på fest men när vi kom till stan så skulle den festen vidare till granlo eller nåt så det vart bara krångligt så jag ringde pappa så han kom och hämtade oss, så skjutsade vi hem molly filip och pontus, jag och anna drog hem till mig och kollade på filmen, vi somnade väl runt två eller nåt och duktig som jag är så vaknar jag tio minuter över åtta?? Haha hur orkar jag... Anna sov som en stock så jag gick ner och duschade sen kollade jag på nån film, sen kom hon ner så fikade vi och sen drog hon hem..

Ikväll klockan kvart i nio ska vi på bio och se saw 7 i 3D, dåligt jag längtar!!:D Så nu ska jag ju som sagt fördriva tiden med mia och klara sen ska jag fixa mig sen drar jag till wii och möter stina och anna sen drar vi väl in till stan! Skriver sen hej!

Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars

2010-10-31
"Med Månens hjälp får du en lärorik söndag.
Alla sanningar är inte behagliga men de leder framåt."

Horoskop

2010-10-30
"Månen ger dig en verkligt sensuell och njutbar
lördag men det krävs att du fokuserar på dina intressen."

Vaken

Hejsan nu är jag vaken osv, anna ligger i soffan och kollar på tv tror jag? Hon kanske har somnat har faktiskt ingen aning? Hur som helst så funderar jag och anna på om vi ska vandra in till wii är de en bra ide? Det regnade fett hårt igår vilket kan tyda på att de gör de idag också, jobbigt läge om vi kommit halvvägs sen börjar de regna;) Haha..
Vet för övrigt inte vad vi ska göra ikväll, men håller tummarna för nåt kul!

Gud vad jag längtar till onsdag då min hand ska bli fri!! Gud va skönt de ska bli, kunna duscha med två händer och kunna göra allt annat med två händer osv, längtar längtar längtar.. :D:D


Sleeptime

Nu är det dags att sova, ajemen klockan kvart över tolv startar jag och anna en film och lägger oss i sängen och ska försöka trycka í oss lite chips även fast vi är mätta och jag mår illa efter allt gott hemma hos molly. Jaja skriver imorn heipa

Fredag!!

2010-10-29
"Du är energisk men lyckas på något sätt välja
precis de aktiviteter som din omgivning inte föredrar."

Låter som nåt som skulle kunna hända mig faktiskt;) Haha... Ja som sagt idag är det fredag, som vi alla har längtat efter!! För nu är det lov, förstår ni vad de betyder? Det här blir min sista skoldag för både vecka 43 och 44:D
Och nu har jag saker att se fram imot, först bara att det är lov, sen nu är det helg och då ska jag ha allmänt kul, sen på måndag ska jag slinga håret och klippa de lite, sen på onsdag så ryker skenan iväg och då tänkte jag bada och och greja när jag kan he ner min högra hand i vattnet haha, sen nästa helg så ska vi kanske ha klassfest förmodligen vilket skulle va grymt kul, ajemen! Får se om jag hinner skriva nånting sen på skolan, annars blir det efter. Ha en bra fredag:D

Städat!

linda om Hehehe:
hur fan var det min gick nu igen?:o nånting med elin vare ju iaf
Svar: Jag kommer inte riktigt ihåg, vare inte nånting med att jag klappar marsvin? Kanske? Haha..

Ajemen, elin har städat? Inte riktigt klart, men som jag skrev förut så ser man ju saker man inte sett förut;) Ja nu ska jag dra mig neråt och duscha sen ska jag kasta mig i min nybäddade säng sen ska jag sova, sova och åter igen sova, vila upp mig! Sen blir det två lektioner imorn sen på kvällen så har molly tjejmiddag som jag ska på. Skriver imorgon hörs hej!

Städar

Städar för fulla muggar säger jag bara, kläderna ligger i garderoben, jag kan se mitt golv, min soffa och mitt bord igen! Ska plocka lite till sen ska jag dra ner och dricka nåt och sen blir det nog till att bädda rent i sängen sen duscha. Får tyvärr städa färdigt någon annan dag, kanske imotgon, haha elin städa på en fredag? Skulle inte tro de.. Jaja söndag kanske? Hur som helst ska bjuda på en otroligt ny låt;)


Hehehe

Läste en fin dikt på svenskan för ett tag sen;) haha..
Ville ha honom, fick honom. Fan. Fin va?

Dåligt..

Hörde nyss en dålig nyhet som jag ska tänka igenom, om och om igen tills det löser sig utan att jag eller någon annan blir ledsen? Får se hur de går..

Om inte annat så ska jag snart springa ner och slänga i mig lite näring sen ska jag städa mitt rum idag, de ser hemskt ut, tror aldrig jag har tyckt de om mitt rum någonsin, men nu ser de inte bra ut.. Kläder överallt, och en hel del med små saker överallt, och under tiden ska jag tänka tills huvudet inte pallar mer haha, fan...

Tråkigt

2010-10-28
"Torsdagen blir en stillsam historia, nästan tråkig.
Tävlingsmoment kan förändra förutsättningarna."

Lät inte så kul, men jag var medveten om det, så hade blivit fundersam om det hade stått att det skulle bli en rolig dag, för idag har vi historia, engelska, matte och sist men inte minst bild, kul dag va? Nä.. Och jag har inge vettigt att skriva och jag har inge musik att lägga upp inte nå videosar och inga bilder? Hur rolig får man bli.. Ska snart till skolan och tänka på saken, dock ska vi kolla på film första lektionen så lär ju somna;) hahha..

Trött och sur

Lång dag.. Först hade vi prov hela dagen idag på skolan sen efter skolan så gick jag till barista och fikade med molly, my och stina sen drog jag hem till anna för att plugga, får väl se imorgon hur de gick haha.. Sen fick jag ont i huvudet och vart jätte trött och när jag är trött så blir jag bara grinig och jobbig.. Så de första jag gör när jag kommer hem är att bete mig dåligt mot mor och far.. Tyvärr, men nu är jag uppe i min ensamhet, bäst så! Dock så ska jag kasta mig i säng direkt, ingen ide ens att försöka va uppe? Så god natt

2010-10-27

2010-10-27
"Du gör det bästa av onsdagen men kvällen blir ljummen
och det hade du inte tänkt dig. Lite retligt."


Sitter och fikar just nu, och väntar på att bussen ska gå, är helt färdig typ.. Vi har prov hela dagen idag! Kul kul, absolut inte faktiskt.. Jaja som sagt jag gör det bästa av onsdagen och åker till skolan och gör dessa prov hehe.. Sen efter skolan så vet jag inte hur det blev om jag skulle träffa molly eller hur det blev, men en sak som är säker att  jag måste plugga ikväll, plugga plugga plugga.. Har matte prov imorgon, omprov för övrigt som jag inte vill göra om, om,om och om igen;) Haha men nu ska jag kika lite på fb sen så lär jag ju gå ner till bussen. Hej

Felsms.com

Har suttit och kollat på felsms.com hela kvällen och inte fått nått annat gjort? Haha, nu kan jag inte hålla ögonen öppna så nu ska jag lägga mig och sova, hej!

Spännande dag

Haha, otroligt spännande dag;) Åkte till skolan, hade ljud första lektionen så då var jag och vicky ute och frågade folk vad dom tyckte om donken mat, men vi fick bara en som ville svara på frågor, alla hade bråttom och vinkade bort oss, sen va de ett invandrar par som sa typ pyttipanna eller nånting? Vi fattade inte riktigt så då bara skrattade dom och gick, haha men eftersom vi inte lyckades så bra med det så ska vi fortsätta näst nästa vecka.
Sen efter skolan så drog jag till ungdomsmottagningen och mötte elin sen drog vi till stan och gled omkring och kollade på alla möjliga grejer som elin valde mellan, sen drog vi slutligen hem till henne så jag fick kissa och hämta min skinnjacka, sen efter så drog jag till ön och sen fick pappa plocka upp mig i wii, och jag håller på att hungra ihjäl så nu ska jag slänga i mig lite mat sen städa lite sen blir det sova för hela slanten! Skriver kanske sen.

Trött och vill sova

2010-10-26
"Chansen finns att tisdagen blir romantisk och att
du får chansen att bli av med ett kärleksbekymmer."

Tyckter jag låter bra, eller hur då? Aja sitter här och äter frukost vid datorn och på radion spelas always look at the bright side of life som jag sitter och diggar;) Snart så ska jag dra på mig uggsen och jackan sen ska jag dra ner till bussen, mamma sa att det var halt i backen vilket betyder att det kommer vara ännu halare med uggsen, men det skiter jag i, dom är så varma och sköna och jag fryser annars haha, idag efter skolan ska jag förmodligen dra till elin och hämta min skinnjacka och träffa henne och bara prata lite, dock har hon vattkoppor och jag vet inte om jag har haft det? Haha, men jag håller tummarna för jag vill träffa henne! Jaja vi hörs sen!


Dags att sova

Som rubriken säger så är det dags att sova snart, ska bara kolla lite till på facebook sen ska jag kanske kolla lite till, brukar vara svårt att slita sig från datorn när man väl börjat, eller hur?

Min syster ligger i sängen och halv sover sådär jätte gulligt, tror hon vill att jag ska släcka och sova;) Det fula är att när jag va hos anna satt jag och gäspade och grejade för att jag va så trött samma i bilen påväg hem men sen kommer det fasan fulla... Tvätta bort sminket? Fullkomligt onödigt att man ska bli pigg av de! Nu kommer jag bli fast här för evigt... Tyvärr, fast vart nästan sugen på att sitta uppe till tolv så jag kan se tisdagens horoskop:O Haha nä nu jävlar får jag ta och ge mig! Hej!

Skola

Sitter på skolan och har multimedia med pelle, väntar för övrigt på hjälp. Om jag någon kan få:( Kan ju slänga in mitt horoskop för veckan när jag ändå inte har nåt för mig!
2010-10-25
"Kärlek: Du väntar hellre med att tänka igenom ditt kärleksliv. Du har andra saker du måste lösa.
Pengar: Intressant men besvärlig vecka. Andras sätt att resonera ger dig bekymmer och utgifter.
Turdag: Söndagen blir lyxig och lärorik."

Toffifee

Sitter i sängen, käkar toffifee lyssnar på skön musik fixar lite med bilder till bloggen som jag tänkte visa, alltså bilder på det jag köpte idag;)


En rosett ring från hm, 49 kr. Ville ha en silvrig men de fick bli en guld.. Lång historia..


Jag vet, super bra bilder, det är mobil bilder de är därför, men jag orkar inte fixa och trixa mer en så.. En volume powder från proffs, har använd osis dust it men tänkte testa nåt nytt! Från lindex 50kr



Toni&guy twist-it curl balm också från lindex för 120 kr



Herregud vilken fager bild, hur som helst en parfym från hm för 99 kr, vet inte riktigt vad jag tycker om lukten men det var flaskan jag var ute efter, jag har alltid velat haft en sån:D



Ett vanligt svart linne från gina tricot för 100 kr.



En mysig kofta från gina för 199 kr.




Läppglans eller vad jag ska säga, den är underbar:) Från cubus typ 69 kr, i vanliga fall kostar den 98 kr. NU ska jag sova så hej!

Skön dag

Har ju varit på birsta idag med anna, köpte presenter åt mormor och lite små saker till mig, kan lägga ut bilder antingen senare eller imorgon, får se när jag har tid, för har nyss duschat efter en dag på birsta sen en kväll hemma med släkten, sjukt skönt! Sen har jag hört rykten om att det går en beck film klockan nio? Stämmer det? Skit samma jag skapar lite te åt mig ändå och bänkar mig framför tvn och kikar, ska dock sova tidigt idag hade jag ju bestämt eller?? Hur ska de gå...

Väntar



Här sitter jag i sängen och väntar på att vi ska åka, va vare jag sa? Jag behöver inte två timmar.. Herregud jag hade kunnat sovit till klockan tio, undra om snart är färdig? Skulle inte tro de, hon fick nog sova ut..
Imorgon är det måndag, vilket innebär skola, vilket inte längre innebär att jag inte vill till skolan tvärtom jag vill typ dit? Har sagt det förr och säger det igen, mp10 är duktiga. Och alla är söta och man vill bara pussa på dom, inte så säker på att dom tänker lika om mig men dom får leva med mig ändå för jag tycker så mycket om dom! Men nu sa anna att hon var färdig frågan är om jag ska kila ner och fråga pappa om vi kan åka nu? Hmm undra sa flundra.. Hai

Uppe med tuppen!

Jag blev väckt av pappa 8 minuter i 9? Varföööör... Herregud hade ju tänkt mig att jag skulle sova till tio? Nä men då ska man upp med tuppen, men vi åker 11. Jag ska alltså till birsta med anna och kolla på en present till mormor, hon fyller egentligen år på fredag men vi passar på att fira henne idag, sen vid tre tiden ska vi då fira henne:)
För övrigt blir det nog en tidig kväll ikväll med tanke på att jag typ inte somnade förns tre inatt, så vet inte hur mycket skriva de blir idag, men nu ska jag få i mig lite näring häj!
Miley cyrus - Every rose has its thorn

Shontelle - impossible



Insåg nyss att jag inte hade bjudit på nån låt sen i .. Onsdags haha? Här har ni en, tryck på play och njut!

Intressant?

Haha undra egentligen hur intressant ni tycker det är att jag skriver in mitt horoskop "varje" dag? Haha fast har inte lagt upp sen i torsdags men endå? Haha.. Egentligen bryr jag mig inte men tänkte lägga upp fredagens och dagens, undra om jag kan se söndagens nu när klockan är över tolv? Ska kolla har ändå inget liv..
2010-10-22 Igår
"Du siktar högt men det går inte riktigt som du hade hoppats.
Mest beror det på någon annans avighet." Vad betyder avighet? Dags att googla... 

2010-10-23 Dagens
"Du vill väldigt mycket men just nu får du kämpa i motvind.
Du blir retlig men undviker att visa det."  Mmm.. Kanske de;) 

YES! VET NI VAD? Hittade söndagens också, ska kika;)
2010-10-24 MORGONDAGENS?!
"Söndagen blir inte så lätt att hantera,
du vill vissa saker men livet knuffar dig åt ett annat håll." Varför känns det som att helgens horoskop mest har bestått av en massa jobbiga grejer? Citerar fredagens "Du siktar högt men det går inte riktigt som du hade hoppats"?? Dagens " Du vill väldigt mycket men just nu får du kämpa i motvind"?? Och morgondagens är ju hela skiten en massa dåliga saker, vad vill dom förmedla till mig? Att jag ska ha en dålig helg, får väl se på måndag vad dom säger om min vecka, håller tummarna för att det ser lite ljusare ut då!!;)

Helg

Hahah har typ aldrig tid att skriva på helgen, man känner att man ska va ledig från allt då tror jag? Haha men tänkte berätta att vi blev bara i wii igår och gjorde typ ingenting, sen idag så vaknade jag typ tolv,hoppade in i duschen sen har jag och anna legat i soffan hela dagen och kollat på tv.

Nu har jag ätit och har snackat med stina om att jag ska vara med henne ikväll, så nu är jag nästan färdig, ska typ blåsa håret lite sen ska jag sminka mig sen skulle vi mötas i wii, sen får vi se vad vi hittar på denna vackra lördags kväll, jaja ska ner och snacka med far nu om hur jag kommer in till wii för syster sa nyss att dom skulle åka nu och stina är lågnt  ifrån färdig lät de som? Hej då

Fredag

Häj sitter här med anna och linda, vi har gått i skolan idag, sen åkte vi till anna och gjorde ingenting? Sen drog vi till wii och visade linda en helt ny värld(alnö) Sen åkte vi hem till mig där vi nu sitter lydigt och väntar på mat, sen ska vi dra oss utåt och hitta på nånting roligt, hehehe :) skriver ikväll, häj

Lökigt

Vart bara att ligga i soffan idag som jag tänkt, dock så har jag varit rätt så uttråkad och det är jätte lökigt här och nu är jag super trött, vill bara sova så vet ni vad? Jag ska ta ett äpple sen ska jag sova, så skriver imorn hej!

Torsdag

2010-10-21
"Torsdagen handlar om nöjen, gott sällskap och
andras bekymmer i en blandning som är lite besynnerlig."
Okej det låter faktiskt bra! Men tyvärr har jag inte hunnit skriva nånting idag och är faktiskt inte jätte sugen på det nu heller haha? Alltså jag fryser, är trött och hungrig? Så blir nog att byta om till nå sköna kläder gå ner  och värma värmesäcken sen typ käka, sen blir det nog soffan typ hela kvällen, det är lika bra att vila upp sig inför morgondagen då jag ska vara med anna och linda, vi ska köra en liten alnö tripp, för alnö är något helt nytt för linda, det är en heeelt ny värld citerat av aladin! Så vi lär ju ska visa henne runt på våran otroligt vackra ö, sen får vi se vart vinden blåser oss(?) Håller tummarna för en bra dag/kväll.. Skriver senare när jag har nått vettigt att säga, hej!

Spotify

Blir så arg när saker och ting inte går som jag vill!!:( Fan.. Spotify vill inte arbeta med mig så de la ner och startar inte en enda låt jag ber om... Tror kanske det är tecknet på att man ska gå och sova, eller? Själv har jag inte en aning.. Aja fick starta youtube och det låten jag startade vart Bästa vän med typ poppis(?) Tänkte att kanske spotify skulle höra låten och tänka på att vi faktiskt är bästa vänner och bete sig, men inga goda resultat. Jaja Funderar på att starta en film och lägga mig och chilla men vet inte:) Hej då


Grafisk

Har nu grafisk med krister och slutar om en kvart, sköne! (Elin sitter och gör fina miner åt mig, snäll som hon är.)
2010-10-20
"Dina relationer är ganska trassliga just nu och du är dessutom trött.
Trots detta blir kvällen härlig.
" Låter härligt!;) Men nu bjuder jag på nån fin bild sen går jag häj!



Datanacke

Datanacken smyger fram sakta men säkert känner jag, inge kul alls tyckte redan för ett år sen att jag började få datanacke och att börja på media var ju knappast ett framsteg i mitt datanacke problem, men ångrar ändå inte att jag började media, jag har en sån ful klass och jag älskar den! Har träffat så otroligt underbara människor jag aldrig hade träffat annars, vilken tur man har då! Meeeen.. Såg att klockan börjat bli lite mycket nu va? Så ska dra mig neråt och värma min älskade värmesäck sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, sen ska jag upp imorn och åka till skolan och träffa mina media vänner eheehhe:) God natt

Bruno mars - Just the way you are

Hahaha liten töntvarning på elin larsson nyss, sitter och skriver till anna på msn att jag har fått en låt på huvudet som hon spelade på engelskan idag men bara melodin så kunde inte skriva nån text, och sen upptäcker jag att jag sitter och lyssnar på den? Måste tillägga att jag sjöng med? Vad vill jag... 
Ahaja här har ni låten...



Efter skolan idag så gick jag, linda, anna och bea till hedbergska för att få lite tårta i oss innan hemfärden, där var det trångt och fight... Nä okej där överdrev jag inte fight, men trångt och jävligt. Vi tog lite tårta sen stack vi hem. Jag följde med anna hem för att plugga och kom hem för ett tag sen, har bara suttit vid datorn sen dess ska typ dra ner nu och kanske äta nåt? Får se heeh:)

Höst(?)

2010-10-19
"Lite humor piggar upp och det kan behövas,
för du är rätt drabbad av den seghet som hösten kan ge." De ligger nånting i de där..

Sean banan - puss puss



Vad säger man haha;)?

Vädret

Kollar på vädret just nu och äter lite frukost, snart ska jag väl börja knyta på mig skorna så jag vet att dom sitter när jag ska ner till bussen, sen blir det skola as usual;) Sen efter skolan så har jag ingen aning vad jag ska göra, skulle behöva städa mitt otroligt fina rum men jag har ingen ork för de med mitt hand i kap(?) Så de lär inte bli av, synd de!

Ett hjärtligt vardagsdags grattis!

Fin va? aa rätt så

Plugga?

Hur kul är de att plugga egentligen? Ärligt.. Vad är meningen med att plugga t ex matte? Jag menar alla kan grunderna ni vet 1+1=2 och mer än så behöver vi inte kunna, ekvationer och procent är helt onödigt i livet, eller? Visst tycker man att det är super kul med mer matte, sure! Men hemskt onödigt annars.. Engelska vísst engelska kan va kul enligt mig men alltså för dom som hatar engelska kan de inte va nå kul eller, jag menar dom klarar sig nog, jag är bättre på engelska än va mina föräldrar är för dom kommer inte ihåg sen dom gick i skolan och vad betyder det, jo dom brydde sig inte ett smack om det i skolan för dom tyckte inte det va nå kul, eller har jag fel? Man kommer ju inte ihåg saker man själv definerar som tråkigt.. Svenska är också rätt onödigt visst det finns rätt mycket vi inte vet om svenska språket men ärligt hur nödvändigt är det att veta om vi inte redan vet det, vi kan ju prata eller hur? Biologi, kemi och fysik? Ärligt när har någon någonsin haft användning för det om man vill leva ett normalt liv, nu snackar jag säkert en massa bullshit men det känns hemskt meningslöst med nåt jag nästan är säker på att jag inte kommer behöva i framtiden.. Usch.. Nu ska jag duscha ville bara ha det sagt!

Veckans horoskop

som jag sagt så på måndagar så får man bara se veckans horoskop, inte dagens!
2010-10-18
"

Kärlek: Egentligen är detta inget du vill tackla nu men du har en del besvärliga kärleksproblem.

 

Pengar: En större utgift visar sig nödvändig. Kanske är den rolig också men plånboken blir lidande

Turdag: Onsdagen leder till stark utveckling."


2010-10-18

- skola
- buss hem
- bytt om
- suttit vid datorn
- ätit
- suttit vid datorn
- fått ett sms där det står "vi har ätit klart, är du beredd att plugga röven av dig!?"
- nu vet jag att anna är på väg hit för att plugga så nu njuter jag av mina sista minuter här..

Imorn är det tisdag och då skulle jag egentligen slinga håret och klippa lite men de blev inte av ringde och bytte tid så nu fick jag en ny tid om två veckor ungefär, 1a november sen ska jag ta bort skenen den 3e hemskt skönt! Och det är vecka 44 vilket är på höstlovet, skönt skönt.. Nu ska jag kolla på tv med mor!

Fin bild

Jag sitter här med nå konstiga människor i min klass, mp10 vettu... herregud...



Jag och linda är hungriga så.. häääj

mp10

God morgon har "nyss" klivit upp och snart ska jag dra på mig vinter jackan och gå ner till bussen, kul kul! 
Mot nya äventyr med mp10, gillas! Skriver senare

Godare natt

Nu ska elin larsson lägga sig i soffan återigen och kolla på film med syster, sen ska jag sova direkt efter så skriver nog inte förns imorn, häj!



Mohombi - Miss me

Hörs hej!

Vad ska ja göra?

Vet inte vad jag ska göra idag?
Just nu: Ligger i soffan och kollar på ett gammalt oskyldigt dömd avsnitt och har alldeles nyss raderat färdigt smsen, och för typ en halv timme sen så lämnade jennifer mig och åkte hem till sitt! Så jag är ensam just nu och har inte en aning om vad jag ska göra idag.. Skulle kunna stanna hemma och bara ligga i soffan hela dagen, men samtidigt känns de som om jag vill ut och göra nånting, kanske hör av mig till alla mina vänner och frågar om någon åtminstone vill träffas en stund, hai!
Bara jag som tycker att dom nya halebop reklamerna är sköna? Haha

Söndags horoskop

2010-10-17
"Söndagen blir riktigt rörig och besvärlig men också rolig.
Det slutar med något du inte alls planerat." Känns spännande att veta det haha

Smshelg

Tänkte börja berätta att jag har hållit på och radera sms sen i fredags och jag är inte färdig än? Hur är det möjligt? Jag ska inte införskaffa mig så här många sms igen, bland de tråkigaste jag gjort på länge, skämtar inte förut när jag skulle radera mappen med elin sjölunds sms så var det kanske upp mot 400 sms? Tror jag, iaf det tog lite mer än en kvart hahaha fattar ni?  Och jag smsar rätt mycket så då tar det ju ca 72 timmar att radera sms..

Haha hur som helst, igår så åkte jag in och mötte jennifer i wii och där mötte vi lite människor men efter ett tag vart det för kallt och för tråkigt så vi åkte hem till mig och kollade på film, har sovit lite halv taskigt inatt för vi glömde stänga av filmen så den gick om och om igen, brukar vanligtvis inte bry mig så mycket men inatt har jag vaknat tusen gånger om men inte orkat stängt av, sen vaknar jag klockan nio imorse och ser att jennifer är vaken och kollar på filmen så då vaknar jag till och nu kan jag inte somna om som vissa andra så jag fortsätter med min sms radering i min ensamhet;)

Klicka på henne

bloglovin

Ny duschad

Känner mig som en ny människa, har nyss duschat och smörjt in mig! Har börjat lärt mig vara vänsterhänt och enhandad eller nånting. Aaaa men nu ska jag kika runt och se vad jag ska göra ikväll så bjuder bara på en skön video med nån grapp som ber kissie att passa sig, med lite kool musik i bakrunden! Hai

Bring it on: All or nothing

2010-10-16
"Blandad lördag som blir rolig men också ansträngande.
Du vill att någon ska våga vara mera ärlig."
Hmm.. Hoppas väl på att inte någon ska ljuga för mig? Vi får väl se senare;) 

Igår så skulle jag ju träffa emelie vilket inte blev av, jag och anna möttes i wii sen drog vi till my och va med henne och amanda, my's kusin. Sen kom stina och wille, vi kollade bara på tv och chillade. Sen drog jag och anna hem tidigt och typ kollade på film sen sov vi bara och nu har vi bara legat framför tvn och kollat på tv nu får vi se hur dagen blir, skulle ju kanske vara med ella och vill träffa emelie och bla bla bla.. Vet inte hur de kommer sluta haha? Vi märker, nu ska jag börja fixa mig tror jag för anna sa nånting om att vi skulle dra till stan och lämna nå pengar, skriver sen!

Pictures

Starta låten nedan och scrolla ner och njut av några fina bilder, det förtjänar du efter mitt långa inlägg innan!;)
SLUT! Häj då

Dagen i helhet

Tänkte berätta dagen i helhet, först och främst så åkte jag ju till skolan och gick en halv timme på rörlig bild sen efter så vart det sjukhuset, röntgade handen och sen fick jag gå till ortopeden och han sa att allt såg bra ut och att jag kunde åka hem och sen skulle jag få hem ett brev om nästa gång jag skulle dit, om 2 och en halv vecka för att ta bort gipset och träffa nån person som ska hjälpa mig få igång mina fingrar. Och då tog jag upp att det kändes som om gipset skavde på lillfingret och han kollade på fingrarna och sa att det faktiskt såg ut som om fingrarna trycktes ihop så jag skulle få träffa en sån där som gipsar och det första hon gör är att klippa sönder gispet och en annan höll ju på att skita ner sig när hon typ började tvätta emellan fingrarna osv, sen satte hon ett nytt "gips" som känns mycke bättre faktiskt.
Sen fick jag åka tillbaka till skolan där jag trodde att vi skulle sitta vid hamnen och måla men icke då kommer man dit osså har treorna typ fixat nån ute dag till oss, mindre kul det var iskallt och jag kunde va med på typ två grejer, kubb och skattjakt iallafall efter det så skulle alla tillbaka till media huset och fika och vinnarna skulle få pris och de va inte vi utan vi kom 2a. Efter skolan fikade jag ju som sagt och sen följde jag med my till nå grejs och sen hem och nu har jag ätit osv och nu ska jag klä på mig mycke kläder sen bär det av till wii för att träffa bland annat emelie bredin en viss saknad till henne som har flyttat till åre:( sen ska jag träffa anna och kanske stina. Sen blir det hem och chilla.

God dag



Sitter i rörlig bild salen med anna och skickar över resten av bilderna, sen när vi är färdig så ska jag gå och fika med molly, my och stina sen vet jag inte vad jag ska göra efter men blir nog en lugn kväll som sagt, kanske drar ut en sväng får se.. Hmm:) Men imorn blir det till att vara med ella det är nice iaf:D Nu är bilderna färdig häj!

Hua

Är ju jätte trött, jag vill sova mer jag lovar! Nämen då ska man upp till skolan för en halvtimmes lektion haha? Aja..

2010-10-15
"Fin dag för nöjen trots att det inte ser så ut i början av dagen.
Skön avkoppling ger dig energi."

If it makes you happy

Nu ska jag sova, typ halv tio känns faktiskt underbart! Och imorn ska jag upp till skolan för att gå en halv timme på rörlig bild sen ska jag till sjukhuset och kolla på fingrarna eftersom de va en vecka sen jag skaffade gipset, eller ja okej 6 dagar sen men dom hade inte tid på lördag eller nåt. Sen ska jag iaf tillbaka på sista lektionen och måla lite med vänstern, det går bra! Sen efter skolan ska förmodligen jag och anna ta lite kort igen och sen ska jag fika med molly, my och stina:) Ska bli kul, har inte träffat stina på länge sen ska de bli kul och bara träffa dom och prata, saknar dom! Men nu måste jag sova, heipa!

Kom på en sak!

2010-10-14
"Antagligen en väldigt vardaglig torsdag,
men du kan sätta lite fart på den om du vågar visa din humor." 
Glömde ju att skriva in dagens horoskop, men här kom det! Men jag tycker dock att jag oftast vågar visa min humor, eller?

Pictures

Fagra bilder, det är en fröjd för ögat att skåda! Körde till med en riktigt mystisk blick på sista bilden, eller

Snart hemgång

Idag slutade vi 13.40 och ändå sitter jag, anna och bea kvar på skolan;) Vi har väntade först och främst  på studion så vi kunde knäppa lite kort, som nu är gjort och nu håller vi på att föra över bilderna till datorn och sedan ska vi skicka dom till oss själva på firstclass;) Nya grejer vettu!

Snart så blir de ju som sagt hemgång vilket betyder att jag ska softa ehehe... Får se vad jag ska göra ikväll, kanske drar mig bort till felicia en sväng, får se! Nu ska vi gå igenom bilderna så skriver när jag kommer hem

Kall värmesäck

Sitter just nu på min säng håller på att föra över en film på usb minnet så jag och anna kan se den, för övrigt blev de prom night som vi ska se, och jag har även en värmesäck på axeln som är kall, buhu.. Men nu ska jag kolla på film och sova pussssss hääj!

Otur

Hahaha... Jag hade ju bestämt mig för att lägga mig i soffan och kolla på film hela kvällen, men gick de bra? Nää.. Jag bestämde mig för att tvätta lite kläder duktig som jag är! Mamma får ju tvätta hela tiden då kan jag ju lika gärna tvätta mina egna kläder själv lite då och då iallafall, vi får se hur långt jag kommer med det, men i väntan på att tvättmaskinen ska bli färdig så ska jag typ.. Fixa nånting drickbart är törstig sen ska jag antingen sätta mig och kolla på när broder spelar eller kanske fråga om vi kan starta nån film:) Vi märker..
Btw förlåt för att jag inte lägger upp några bilder, musik eller videos men jag är fantasilös för tillfället!

TISDAG

2010-10-13
"Trevlig arbetsdag som låter dig producera fina resultat,
särskilt när du samarbetar med andra." Spännande..

Glömde berätta att jag kom ihåg att boka tid hos anniqa idag, kanon! Fick tid på tisdag, tummen upp!

Slöast

Hem ljuva hem! Efter en dag på skolan så är de underbart att komma hem och byta om till mjukisbyxor och nån skön tröja och bara lägga sig i soffan och kolla på film, precis vad jag ska göra nu! Ska kika igenom voddler och se vad dom har att bjuda på. Sen ligger jag nog kvar där resten av kvällen, tack häj!

Jävlar jävlar jävlar

Måste erkänna att jag glömde bort att boka tid hos anniqa idag igen, haha seniltjej.se!
Hade iaf min turdag idag, fick träffa felicia för första gången på år och dar känns de som, vi har typ pratat, ätit, färgat hår och ätit;) Mat mat mat.. Sen skulle felicia till timrå så jag drog hem och hann bara äta lite glass så skulle jag till akuten och kolla upp min fina hand, mor min va lite orolig över att den va så svullen, men de va helt ok;) Den ska se ut så ett tag nice nice, åkte hem igen och duschade sen kollade jag lite på tv och nu är de sov dags, och nu ska jag be mitt största fan i världen linda att jag måste
sova så hon kan inte prata med mig mer nu utan hon får vänta tills vi ses imorn, hoppas hon lyssnar på mig:) önska mig lycka till!
bjuder på en låt för att visa min SNÄLLHET

Harlåå

Sitter på ljud lektionen och försöker göra en jukebox eller nåt,  jag är väldigt duktig! Efter den här lektionen så har vi typ engelska och ingen har pluggat till läxan så man kan ju undra hur glad marie kommer bli, ska gå dit med ett leende men nu ska jag ta  mitt pick och pack och dra för det är en viss person i klassen som har super kul och sitter och skrattar och det är irriterande så hääj!


Seg dag

2010-10-12
"Tisdagen blir rolig och avkopplande.
Ett extra plus för dig som gillar utomhusmotion av något slag."
Låter bra så haha, stog ju igår att tisdag skulle bli min tur dag, håller tummarna hårt! Iaf så sitter jag och fikar nu ska snart gå upp och fixa mig, lär ju bli typ mjukisbyxor idag, känner mig seg idag:p Sen ska jag ut i kylan, roooligt.. Det ser ju jätte kallt ut:( buhu...

Mörkare

Hjälp jag satt där nere i min frid sen när jag kollar upp var det alldeles svart, dom hade släkt för att sova, och nu ska jag starta the love guru sen sova för jag är trött! Hörs imorgon

Attans!!

Vet ni vad jag råkade göra idag?? Glömde bort att boka tid hos anniqa, min frisör. Vill slinga håret och toppa lite:) Men såklart så glömmer jag det, så jag försöker imorn igen! Dom som ska träffa mig imorgon och läser detta, påminn mig!

Andreas Grega - Dom hade mycket att säga


Schooltime

Om en timme har vi lunch, och vi är redan hungriga:( buhu, vi sitter och fixar fina hemsidor, och jag får använda vänster handen på datamusen, haha men faktiskt så är jag riktigt duktig:D säger pelle iaf, men linda vart är du?:o Jag vet att du kommer läsa de här, och jag trodde vi hade en deal att du skulle komma till skolan idag men icke:( Vi ska ha ett allvarligt snack sen! Men anna och vicky hjälper mig åtminstone ibland, anna sitter brevid mig och leker med photobooth och vicky "ramlade" av stolen nyss, eller stolen ramlade ifrån henne typ.. Men nu ska jag åter gå till mitt arbete, hörs!



Gullig tjej från förra veckan, ellerrrrrrrr

God morgon

Veckans horoskop
"

Kärlek: Fin vecka för nöjen, dans och resor. Att kärleken krånglar finns mest i bakgrunden just nu

Pengar: En rejäl portion tur hjälper till, men det handlar också om att du fattar smarta beslut.

Turdag: Tisdagen laddar dina batterier rejält."


Verkar vara så att på måndagar så kan man bara se veckans horoskop, men det får vi leva med!:) Iaf jag har klarat mig så här långt, kommit upp ur sängen, ätit frukost, klätt på mig och sminkat mig, duktigt va? Haha mitt hår ser hemskt ut,  kan inte göra nåt åt det heller, tyvärr.. Men himlen är fin, blå rosa liksom;) ville bara ha det sagt. Snart ska jag dra på mig uggsen och jackan sen bär det av ner till bussen sen till skolan och träffa mina fina vänner:) Får se hur de går i skolan, har ju för övrigt prov idag haha! Bjuder på en skön låt..

God natt

Nu är jag hemma igen har varit ute och träffat anna och lito, fått tillbaka mina älskade skor som jag inte kommer få på mig om jag ska knyta själv haha.. Nu ska jag ta bort sminket göra lite te och värma min värmesäck och lägga mig i soffan och kolla på tv sen blir de sova, god natt!

10-10-10, 10/10-10

Har duschat helt själv nyss, sminkat mig och smörjt in mig! Nu ska jag äta sen välja kläder sen bär det av till wii för att träffa anna ska bli trevligt!

Kommer ni ihåg?

Att i fredags så sa mitt horoskop att jag skulle ta det lugnt efter nio, haha bör ju börja lyssna på mitt horoskop då hade jag inte suttit här med gips och be syrran smörja in min vänstra arm;) Ville inte läsa horoskopet för igår, men ska göra det nu;)

2010-10-09
"Dina vänner hjälper dig gärna när något trasslar
till sig men du hade föredragit att stå på egna ben." Hahaha, gårdagens.. Blir ju rädd...

2010-10-10 DAGENS
"Du tar tag i en rad irritationsmoment.
Det tar hela dagen i anspråk men till slut är du faktiskt nöjd." Låter bra!

Svar till lindis

lindiss om Idol:
JAG SKA HJÄLPA DEJ JA! mest på fredagar för då brukar jag ju råka sätta mej vid din dator på rörlig bild ändå hehe, så då få du mycket hjälp iaf :D

Svar: Ni ser ju, de är bra att jag har snälla vänner:) tack sötis

Idol

Ligger i soffan och kollar på idol, funderar även lite på hur dessa tre veckor kommer att bli, det är inte jätte lätt att hantera en dator vilket kan betyda problem i skolan och jag är högerhänt så kan inte använda en penna, tummen upp! Hur ska jag kunna duscha? Haha.. Herregud vi märker väl:)
Förresten titta va jag hittade!:D

Kan ju hoppas på att bland annat dom här två kan hjälpa mig lite, haha kan behövas..
Får se vad jag ska hitta på idag skulle behöva hämta min jacka hos elin och mina skor hos lito plus att jag måste duscha, får se hur de löser sig, hörs

En dag på sjukhuset

Tänker inte ens ge mig in på att skriva ett långt inlägg för jag har införskaffat mig ett gips som gör de lite krångligt. Tänker bara gå ner och äta kina mat och mysa med familjen, det förtjänar jag efter en dag på sjukhuset i 8 timmar.
Fruktansvärt vacker bild, men där har ni det, två brutna fingrar men de ser ut som en bruten arm, haha.. Hej påer

finally friday

Äntligen fredag så träffas vi igen, jag har saknat dig, det var en vecka sen vi sågs, älskar dig!

Har varit på skolan idag och varit med sötisarna där! Rätt skön dag, efter skolan drog jag hem till elin och träffade henne en stund sen drog jag hem och nu sitter jag här och har nyss druckit ett glas oboy med daim smak, gött! Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt för snart lär väl anna ringa och säga att hon är på väg hem, hoppas jag! Sen iallafall ska jag fixa mig och sen bär det av till wii och sen får vi se vart kvällen tar oss! Skriver sen när jag duschat eller nånting..

Jahapp

Tänkte kolla på mitt horoskop för dagen för att se om det stog nåt om min kväll, är rätt så pepp!!:) Men dock när jag läste det så vet jag inte vad jag ska tro om horoskopet... Hmm...

2010-10-08
"En skön dag som passar för nöjen,
men efter nio på kvällen får du ut mest av att göra ingenting."

Eller? Låter det bra haha.. Jaja jag håller humöret uppe!

Ehehhe..

Bror min visade mig just att man kunde kolla på aftonbladet att sin sovställning kunde avslöja sin personlighet, och jag fick detta i svar när jag valde fosterställning..

"Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av." ..... Stämmer det?;) hahaha..



Cash??

Läste på fb att ella hade fått pengar på sitt konto, tänkte bara att gud kanske är med mig idag och har laddat in några kronor på mitt också:) ska kika... vänta... snart är jag inne... vänta fick ett sms måste läsa innan.... 19 KRONOR? HAHA.. Ehmm okej jag tror kanske lite för mycket, men med tanke på att jag håller på att lära mig att äta cheese så räcker de ju till en iallafall jippii:D Eller kanske några energi drycker... Vi märker va jag ska köpa för dyrt med denna förmögenhet, nyfikna?;)

Har aldrig saknat såhär förut..

Jag har aldrig någonsin saknat någon så här mycket förut,
det enda jag vill är att träffa dig, åtminstone höra dig..
Jag älskar dig och hoppas att det här snart är över,
jag vill att allt ska bli som förr, fattar inte hur det kunde bli på de här viset...



Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan



Gud va glad jag blir när det kommer så mycke bra svenska låtar!!:D love it love it love it

Horoskop?

2010-10-07
"Torsdagen innebär en del kärlekstrassel men i
övrigt har du roligt och du har inte dåligt samvete." 


Fyfy...

Oj jag har inte skrivit sen igår på skolan men jag har en anledning eller två! Först efter skolan så åkte jag direkt till birsta med molly och efter det åkte jag direkt till anna och pluggade till klockan tio sen när jag kom hem så satt jag och pratade med min familj till klockan tolv typ? Sen duschade jag och då va jag så trött att jag inte ens orkade kolla på datorn, den såg ut och sova så skönt:) Hehhee...

Men iallafall, imorse så låg jag kvar och snoozade typ en timme som vanligt så när de va ungefär en halvtimme kvar till bussen gick så klev jag upp, tummen upp! Jag fixade mig och gick ner till bussen och stog i regnet och väntade de va super kul! På skolan idag så hade vi historia första lektionen och sen efter så hade vi hål från engelskan sen hade vi matteprov sen hade vi bild sista lektionen, inte fullt så kul. Haha och som vanligt på hålet så drog vi till västermalm och träffade vänner men har börjat inse att dom vill nog inte ha dit oss längre? Dom verkar inte tycka att det är lika roligt att vi kommer längre...:( Ledsen på ögat men men, just nu iallafall så sitter jag hemma med annibanani och kollar på tv fast jag tror att anna har somnat skit samma, hääj!

Dagens horoskop

2010-10-06
"Fö
rst en produktiv och lönsam dag, sedan en
avkopplande och humoristisk afton. Väldigt trevlig onsdag.
"

Nu har vi fotolektion och knäpper fina ljus bilder, dock fattar jag ingenting men nu ska jag lägga in bilderna och kolla på mina fina biler. Anna hälsar :)

Pengar?

2010-10-05
"Tisdagen blir ganska underhållande men handlar
i första hand om pengar, ekonomiska beslut, prylar."

Nu börjas det igen, pengar pengar pengar... Haha? Kunde inte skriva mitt horoskop igår för aftonbladet ville inte arbeta med mig så dom la bara ut veckans horoskop och inte dagens, men idag kom det! 
Idag på skolan så hade vi två lektioner, skönt skönt.. Vi kom dit och hade ljud sen hål i två timmar och sen kom vi tillbaka och hade matte i 50 minuter ungefär sen slutade vi för svenskan va också inställd, sjukt härligt. Och på våran två timmars hål timme så drog jag och anna som vanligt till västermalm, vi hör ju hemma där! 

Efter skolan så följde anna med mig hem, vi tog de bara allmänt lugnt och typ käkade sen drog vi hem till anna. Vi var även ute i wii, helt dött, kanske hade och göra med att det var iskallt och blåste? Heheh.. Sen drog vi hemöver och då är det låst och anna har inte nyckeln med sig, båda är kissnödiga och det blir panik. Vi kommer in och jag hinner typ knyta av mig skorna så ringer pappa och står utanför så det var bara att dra hem, sen när jag kom hem så drack jag lite te med min kära familj:) Nu ska jag starta en film och sova, har en heldag med media ämnen imorn sen efter skolan blir det birsta med molltas! Hääääj då!

Svar till linda

Svar till lindiss om inlägget Sliten:

"såg hon när läraren dog?:o"
-Nej hon såg inte läraren dog, hon går på jb. 
Men han hade ju lektion när det hände så nån
har ju sett det, dock inte molly.

Kent - Skisser för sommaren



Nu ska elin sova, eller iallafall lägga sig i sängen och kolla på tv eller nåt puss!

Sliten

Okej.. Jag har två nyheter, en bra en dålig jag börjar med den dåliga..
- Dålig nyhet.. Har sovit skit dåligt inatt, inte okej! Är jätte trött nu ju..
- Bra nyhet.. Mitt öga är inte lika blodsprängt som de va igår
och typ imorse.. Undra vad jag gjort? haha..

Idag har jag bara hunnit gått i skolan, lite halv seg dag men den funkade, vi spelade frisbee på idrotten, super kul vi vann! Ehehe.. Efter skolan så åkte jag hem och när jag satt och väntade på bussen i wii så kom molly, så vi satt och snacka lite och då berättar kvinnan att det var en lärare på thoren business school som hade dött, han hade bara ramlat ihop och dött, helt sjukt, han var rätt ung också.. 

Men! Nu ska jag på birsta med syster jag ska få en födelsedags present, hehe:) Ska kanske träffa anna efter men skriver iallafall senare.

Tröttare

Förlåt för att jag inte skrivit nå mycke idag men jag har inte haft tid haha, men tänkte bara slänga in dagens horoskop!

2010-10-03
"Månen ger dig en synnerligen skön söndag. Kärleken kan dock krångla, nöjen ger bättre utdelning."
Tänka sig.. God natt

Sköndag

Har bara legat framför tvn hela dagen med anna men nu har jag kommit upp och bytt om och insett att mitt högra öga är blodsprängt, fint! Hur som helst så ska jag ta bussen till wii snart och träffa sebbe och prata lite. Så skriver när jag kommer hem istället.

Aftonbladet från och med nu

Kör på aftonbladet, dagens horoskop där idag lät skapligt!

2010-10-02
"Långsam start men härlig avslutning, det är din lördag i ett nötskal.
Rätt umgänge ger stor behållning."
Eller hur då?;) Det tyder på att min lördag kommer bli bra, så nu ska jag och anna starta lite musik och fixa oss!

Haha

Skulle precis kolla mitt horoskop på dagenshoroskop.nu som jag gjort nu två, tre dagar nånting, har kollat förut men i tidningar och inte varje dag men tänkte testa att kolla varje dag och se om de stämmer. Och då tänkte jag att jag skulle kolla på samma ställe varje gång så de blir lättare, och då valde jag ju dagenshoroskop.nu haha men alla tre dagar har det bara stått nånting om pengar? Börjar ju bli orolig.. 

2010-09-30
Var försiktig med dina pengar i dag. Gå igenom ditt bankkonto. Du vill köpa saker som håller länge nu.

2010-10-01
Var försiktig när det gäller pengar nu. Du kan gå till ytterligheter när du gör inköp! Ta det lugnt.

& idag 2010-10-02
Var rädd om dina pengar och ägodelar nu! Du kan bli bestulen. Var försiktig så att inte något går sönder.  

Och under dagens horoskop så kan man se veckans horoskop vilket har varit ..
Du störs inte det minsta av de kraftfulla personligheter du har runt dig, och du har inga problem med att lyda order från dem som är högre upp än du i hackordningen. Sådant kan vara svårt för vissa personer, men du är så trygg i dig själv, att du vänder vilken situation som helst till din fördel. Insikt och smidighet är nyckelord.

Bör jag oroa mig över mina pengar? Haha.. Har bestämt mig för att kolla på en annan hemsida, typ som aftonbladet eller nånting sånt..

God morgon

Skön morgon, jag och anna vaknade mellan 10-10.30 och sen gick vi ner och fikade och kollade på scary movie 4 sen efter så kollade vi på scream haha;) Men nu har vi kommit upp och lagt oss i sängen igen och startat peter pan! Vi gillar film, märks de? 

Igår så vart det ju inte som jag hade tänkt mig, hade tänkt mig en mycket roligare helg med tanke på att jag räknade med gud men icke, vi vandrade runt i wii och pratade jag, anna och jonna. Sen drog vi hem rätt tidigt för anna frös typ ihjäl, men jag har inte tappat hoppet helt, jag håller tummarna för en bättre lördag åtminstone!

Drömma kan man ju..



Duktigare kille.. Funderar på om det kanske är dags att börja träna på de där ehehehe :) lycka till elin larsson!

Dagens horoskop

Var försiktig när det gäller pengar nu. Du kan gå till ytterligheter när du gör inköp! Ta det lugnt.

Ursäkta men det känns som om nånting kommer hända med mina pengar? Jag är rädd..


Familjen - Det snurrar i min skalle



På skolan idag så hade vi en lektion, det var rörlig bild så vi var ute och filmade sen efter lektionen hade vi bara klassråd sen drog jag och anna ner till donken och köpte lite mat, sen drog vi till västermalm och hälsade på och va där från typ 10 till typ tre nånting? haha.. herregud sen så drog vi till mig så jag fick duscha och byta om och...

Nu sitter jag och gör ingenting, eller jo jag typ kollar på anna när hon blåser håret och det är otroligt spännande jag blir alldeles till mig! Snart ska vi typ äta och sen ska vi nog dra ut och se vad vi kan hitta på för festligheter för idag är det fredag och jag har ju bett till gud om en bättre helg så vi får hoppas att han hört mig, eller?

Duktig

Okej jag ställde klockan på 6 och jag har fortfarande inte kommit upp ur sängen, det längsta jag kommit är att jag har sträckt mig efter datorn och startat den och startat lite musik så jag skulle bli pigg men det är så varmt och skönt under täcket så jag stannar nog här hehehe.. Närå jag ska upp till skolan ja, hoppas jag hinner även fast jag sov en halv timme längre än vad jag hade tänkt.. hääj

RSS 2.0