Satan

Glömde ju bort min sjukhus tid igår :( Buhu... Har ju knappt ont i fingrarna längre så jag tänkte absolut inte på det, så jag ska ringa imorgon och hålla tummarna för att dom är snälla och inte tvingar mig betala för att jag glömde hehe.. Och efter jag ringt det samtalet så ska jag ringa mollys mamma och fråga hur mycket det kostar att permanenta håret osv, är riktigt riktigt sugen på att köra på det nu.



Nånting i den stilen hade jag tänkt mig. Riktigt fint!!

Skor

HEJSAN VÄRLDEN! Jag har inte skrivit idag som ni märkt. Dock har jag inte orkat eller haft tid så jag har iaf bara varit på skolan sedan birsta en snabbis med anna, köpte mig ett par skor för 99 kr;) Haha dom hade kostat 499 så det var fett värt det! Är fortfarande lite osäker på om jag ska behålla dom dock, är rädd att dom bara kommer stå trots att dom var fina, för dom var lite stora så det kändes som om jag kunde glida i dom lite men hon i kassan sa att jag skulle skaffa nån sula så dom vart skönare och då fylls dom upp lite också så jag får se men 99 kr? haha aa.. Orkar inte leta upp kameran och knäppa kort på dom, och min cam är inte okej! Och finns ingen bild på dinskos hemsida så får se när de kommer en bild. Nu ska jag leka med en ny header ;)

Vet inte vad ni säger men...


JUST NU


KOOL TJEJ


Historia

Imorse så skrev jag ett inlägg åt er som var jätte långt och fint, ni skulle ha älskat det! Men det gick inte att publicera... Tragiskt....
Har historia nu iaf och leker fortfarande med våran keynote vi ska göra en redovisning på snart. Jag ska prata om william shakespeare, en riktigt man! Efter skolan ska jag och anna plugga matte inför morgon, matte prov :( IGEN!

Hörde dock en bra nyhet i morse och det var att moder jord sa att hon kunde hämta oss på stan idag så vi slipper åka buss osv, skönt! yrt inlägg kände jag nu, har skrivit lite hit och dit .. Aja känner för att berätta att imorse så packade jag gympa kläder och kände mig otroligt stolt över att jag skulle vara med osv, sen sitter jag på bussen och kommer på att vi skulle bada med klassen idag, hmm... Duktigare.... Aja jag var inte ensam om att ha glömt bort det. Men nu ska jag fortsätta plugga hörs hej!

The hills maraton

Har legat och kollat på the hills till och från hela helgen, och gör det nu också med lydia! Lär ju ligga här ett tag till. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, har fått för mig att min släkt skulle komma idag men har ingen aning. Men aja nu ska jag kolla på the hills skriver senare om nåt vettigt!

Okejdå

Kvällen igår blev inte direkt som jag trott men den vart helt okej! Orkar inte skriva vad vi gjorde.
Och idag har jag och anna bara vilat oss och kollat på tv och så, jag har duschat nu och väntar på att klockan ska bli sex nånting för då ska jag träffa lydia, har ingen aning om vad vi ska göra, om vi ska dra ut och träffa vänner eller så kanske de blir en hemma kväll framför tvn och mysa, vi får se! Hörs hej!

Svenska

Snart slutar jag, jajemen! 20 över ett faktiskt. Då ska jag hem och vila en stund aa det ska jag!
Nu har jag svenska och har nyss redovisat boken jag nyss läste, jenny heter den;) Haha för er som ville veta. Hmm.. Anna och Linda är helt borta? Matilda också för den delen :o Jag och vicky funderar på vart dom kan ha tagit vägen? Men nu får jag sluta så hörs hej!

Funderare

glömde att säga att jag funderar på att byta till myshowroom.se och blogga där ist, va tycker ni om det?

Fredag efter skolan!

Herregud jag gick nyss in på vickys blogg också hade hon skrivit om gårdagen och då började jag skratta och samtidigt så skulle jag nysa av någon anledning så allt vart hemskt mycket jobbigare än va de va innan..

Idag ska alla saknade människor komma till skolan och peppa inför helg! Efter skolan ska jag hem helt säkert, ska typ käka med familjen och fixa mig sen blir det till att dra in mot staden och va med mina vänner hhihihi... Aja skriver säkert på skolan sen också, hörs hej!

Birsta

Mitt resultat från birsta vandringen med my idag var ett par tights från cubus! WOHO!
Mhh har inte fått nåt svar på vart fan linda tog vägen idag? Hmm.. Kändes som om alla var borta från skolan kanske är förståeligt när det är torsdag, veckans tråkigaste dag fick vi till att bli fan den roligaste :D haha MP10 ni hörde rätt, ni missade det! Kom imorgon så försöker vi på nytt! Nu har jag legat och sovit ca 45 minuter så nu är jag uppvärmd för sovning så det lär ju bli sängen direkt nu, fryser och är trött ;) Haha.. Hörs hej!

SERIÖS LEKTION





Vi gillar photobooth vadårå?

EFTERLYSNING

JAGAWE! JAG SÖKER EFTER EN VISS LINDA HENRIKSSON!?!??! VART ÄR HON???



Hon ser ut sådär!

Kallare

Jag vill inte gå ner till bussen.... Snart är tiden inne och jag måste gå ut i kylan och frysa ihjäl. Det är så fruktansvärt kallt så man vet inte vart man ska ta sig till haha?

Sitter just nu hemma och äter frukost i värmen och stör mig på att det är nån tönt som ändrar filips födelsedag typ varje dag på facebook så han fyller åt näst in till varje dag, fatta att dom ens orkar? Mmhh men nu ska jag äta upp sedan blir det till att dra på mig skorna och sedan vandra.

Maria wern

På tvn? Arå, sitter och kollar nu med mor och bror. Väntar på min kära syster maria, hon ska sova med mig inatt snäll som hon är:)

Idag har jag varit med my och anna, vi har suttit vid ett bord och inte gjort ett skit sen vi kom hem från skolan lite efter fyra tills typ nyss haha, roligare ;) Men tiden bara flög ivääääääääääääääääg, ojojoj

Roligare

Har grafisk nu och ska göra en "reklam" åt midlanda. Det går otroligt bra, jag kommer inte ens riktigt på vad jag ska göra för nåt, jag funderar på om någon ska stå och vinka hej då åt några som glider iväg med ett plan, men dock så ser det inte bra ut, men jag har ju knappt börjat så det kanske har med det att göra.. Men det ser inte bra ut i mitt huvud...

Det kanske blir bättre när jag börjar på riktigt, nu vill jag bara hem och sova. Buhu

Sitter på den dära skolan

Och satte mig vid en dator som var rör du så dör du märkt så man lär väl aldrig gå säker på gatorna längre:( Fyy..


Gogumman

Amanda, 16år och nybliven mamma ([email protected]) om Nu smäller de!:
Sötiiis! Hoppas vi ses snart, nu har du en till och träffa<3 love u
Blir så glad av att läsa det här, alltihopa! Först sötis, allmänt gulligt av henne att säga så när jag ändå va så fager på bilden;) Hoppas vi ses snart är bara en självklarhet att vi hoppas på, och det ska vi! Och att jag har en till att träffa från wahlsten släkten gör mig glad! Älskar dig amanda<3





Duktig elin

Jag erkänner faktiskt att jag är riktigt duktig. Direkt efter skolan när jag kommer hem så går jag upp helt frivilligt och städar mitt rum, hängde upp lite stjärnor i fönstet och grejer, inte helt färdigt än men jag har rensat och grejat så det ser åtminstone lite mysigare ut, sen när mamma kommer hem så ska jag äta sen blir det till att hon ska ge mig en massa ljusstakar som jag kan he lite här och där i mitt rum så jag kan tända ljus och mysa ner mig med film i min ensamhet lite då och då. Sen ska jag he upp nya gardiner och när pappa kommer hem ska jag gå ner på mina bara knän och fråga om han vill sätta upp barbordet i mitt rum, känns som om jag skulle vilja ha det nu. Sen får jag se hur det hela slutar dock, men nu ska jag sätta mig ner med sims en stund eftersom jag var så duktig, förresten, vart är mamman?

Nu smäller de!

Nu är tiden inne, jag ska göra engelska förhör alldeles strax!


JUSTJA!

Jag läste ju nyss på lindas bloggidiblogg att vi inte har någon svenska idag så jag slutar tidigare :D:D:D
Överlycklig tjej, dock så har jag prov i matte och läxförhör i engelska, men det ska jag klara nu hej!

Tjocktröjan min

Har sprungit runt och letat efter min tjocktröja hela morgonen, sen kom jag på att anna har lånat den för ett tag sen så jag skickade ett sms till henne och frågade vem utav oss som hade den, då frågat hon först vilken tjocktröja och bara det låter som om hon har många utav mina haha, sen skriver jag den blå då får jag till svar "jan" hmm... tog fögivet att hon menade att hon hade den men hon kanske menade att hon hade lånat ut den till "jan", men nu fick jag svar om att den var nytvättad för andra gången och hon skulle ta med den till skolan, yeey :D haha.. Hörs hej!

Pluggdag

Gud vad jag känner mig ovän med matten haha? Jag gillar inte matte, matten gillar inte mig!
Men jag håller hoppet vid liv och hoppas på att jag klarar provet imorn. Med tanke på att jag och anna har pluggat idag och jag ska gå igenom det en gång till innan jag somnar, men nu ska jag kanske gå igenom engelskan om jag orkar, får se. Äter ju och går igenom facebook och funderar på... sims :D Haha så får se om jag pallar, jag kommer ju blanda ihop matten och engelskan imorn ;) Haha hur omöjligt det än låter... Chansen finns, testa bara att döpa er till Elin Larsson så får ni se en helt ny värld! Hörs hej

Plug+-

Mmm.. Vicky står för rubriken:) Hon valde den helt själv. Nu ska jag springa på lunch, sen skriver jag inte nå mer förns jag kommer hem senare, ska plugga efter skolan med anna kul ... inte... hörs hej


Fina bilder på lektionstid



Är jag inte gullig?



Jag som lycklig

FRUKOST, SEN MOT SKOLAN!


GOD NATT GOTT FOLK

Ajemen, jag kastar mig i sängen 20 i elva idag, fattade knappt att klockan var så mycket. Hade tänkt mig att jag skulle sova mycket mycket tidigare bara för att jag inte ska va så trött på mornarna. haha plugga matte gick åt helvete, men bokrecensionen gick bra åtminstone. Sen har jag typ spelat sims, men nu ska jag sova hörs hej!

fyyy så bra

anna har gjort mig kär och galen!

Slöast

Igår så gick jag och anna ut och träffade lite människor sen kom ella så vi hoppade in i hennes bil och gled omkring och snackade sen kom my in i bilen och åkte omkring med oss sedan tog vi bussen till stan gled omkring där och träffade vicky och matilda som skulle på high class. Sedan drog vi hem till my och bara vilade, jag fick ont i magen som jag fick i fredags också så jag kände för att sova hemma ist för att sova borta.

Och av en chock så klockan halv sex i morse ringde adam och väckte mig, tröck bort han för jag ville sova och inte väcka maria som låg brevid och sedan ser jag att jag fått två nya mms av amanda och vad får jag se? Hon hade klämt ur sig ungen:D Låg där och log för mig själv, ville bara pussa på den och amanda! Herregud efter en sån väntan... Klicka här så kommer ni till hennes blogg.
Och nu har jag spelat sims hela morgonen och nu ska jag typ spela lite till sen ska jag plugga, eller så kanske jag ska plugga nu eftersom jag redan har stängt ner sims, aa jo kanske är bäst så. Men gud så tråkigt. Haha jag och anna bestämde att vi skulle plugga torsdag, fredag, lördag söndag och måndag, tror vi pluggade lite i torsdags, inget igår och inte i förr går heller, jaja vi får skylla oss själva och plugga jävul idag och imorgon! Okej anna?

@ annas place

Sitter i annas borg och väntar på att hon ska bli klar så att vi kan börja tänka på refrängen och dra oss ut mot allmänheten, vi ska ju som sagt dra till staden och ställa oss utanför våningen och va lite mobbade och kolla in ;) Eller nåt, kanske ska vi träffa vänner sen blir det kanske nåt festligt eller så blir det nåt lite tråkigare, vi får se.  men nu ska vi snart bege oss hörs hej!

Jag drar till my nu ja, hörs hej!


Vad ska man göra

Det är fredag och klockan är snart sex och jag vet inte vad jag ska göra ikväll, eller jag har små ideér typ som att vara med my förmodligen men har ingen aning om vad vi ska göra förutom att ella kommer ut på ön en sväng så lä väl ska träffa henne en stund:)
Kanske blir så att jag sover hos my, men min mamma älskar mig för mycket och vill att jag ska sova hemma men vi får se blir kanske hemma hos my, kanske hemma :) Beror som sagt lite på vad vi ska göra. Nu ska jag försöka få tag i my och se hur vi ska göra, vet inte hur jag ska bete mig med kläder..

Tackar inte nej

Som rubriken så tackar jag inte nej om någon vill ge mig detta typ nu, tänk vad mysigt och ändå fint :D

2010-11-19

Idag är det fredag igen, shit vad tiden går fort, veckorna bara flyger förbi;) Haha.. Snart ska jag springa ner till bussen och åka till skolan, har bara två lektioner som vanligt, skönt, dessutom är lektionerna i mediahuset så anna har tagit med sig nudlar så vi slipper gå till hedbergska bara för att äta:)
Har inte en aning om vad jag ska göra ikväll, kanske lutar mot en kväll hemma fast ändå är jag inte så sugen på det pga att jag inte ska på high class partyt på lördag och då kommer det nog inte vara nå festligheter utöver det så kanske bör köra något roligt ikväll ist för lördag, eller? Får se hur jag löser detta, skriver sen på skolan. Hörs hej!

Bulle

Sitter här och äter bullar hela dagen lång, titta vad jag är duktig, jag kan äta min bulle uh uh uh uhhhhh...
Efter skolan idag så drog jag till birsta och bytte jeansen sen kom far och hämtade mig och nu har jag ätit och sitter och äter en bulle och ska snart spela sims. Och idag på birsta vettu, hittade jag värsta mycke grejer jag vill haa:( Kan slänga upp nå bilder senare, sitter och funderar lite på om anna sa att hon skulle komma hit idag och plugga.. Jaja jag lär ju märka om hon kommer in hörs hej!

Morgontrött?

Gud vad trött jag blir, skulle ta på mig jeansen som jag köpte igår, tro på fan att det är ett hål på dom, typ vid fickan... Herregud jaja, nu sitter jag och övervägar hur jag ska göra, om jag ska ta med mig dom till skolan och lämna tillbaka dom efter skolan, ta en sväng till birsta eller om mamma ska få åka in när hon vaknar typ, har skrivit en lapp om det är så jag vill göra så jag slipper skynda mig och göra det sedan. Men är rädd att jag ska komma hem efter skolan också ligger dom kvar och inte bytta eller nånting:( Kanske bör ta dom själv? eller? Aja tror jag gör så. Nu ska jag äta klart min frukost sen ska jag nog springa ner till bussen och vidare till skolan, hörs hej!

Bonde söker fru

Blev inte till att åka hem och sova efter skolan idag utan när jag ringde mamma idag för att be henne hämta mig i wii så sa hon att hon och pappa skulle åka till birsta en stund innan så jag hängde med dit och åkte hem med ett par jeans och donken mat;) Nöjd och glad. Sen när jag kom hem så spelade jag lite kinect med broder sedan har jag duschat, smörjt in mig, målat naglarna och nu har jag kollat på bonde söker fru och snart börjar välkommen åter:)
När dubbel avsnitten av välkommen åter är slut så lär jag sätta mig och spela lite sims eller så kanske de blir sova direkt eftersom jag har så himla svårt att komma upp ur sängen på mornarna men vi får se hur jag löser detta! Hörs hej!

Jag saknar dig henry

Men gud, jag blir nästan rörd av låten! Haha det låter bra att jag blir det av en låt som denna men jag får upp en massa fina minnen men gamla kompisar som jag saknar. Herregud va tiden går fort!

ÄNTLIGEN

MIN ANVÄNDARE FUNKAR ÄNTLIGEN!! WOHO!! Det betyder kanske att jag har tur idag;) eller? Vi lär ju märka. Nu ska jag har grafisk med krister. Sedan slutar vi skönt. Efter skolan så har jag inte en aning om vad jag ska göra, förmodligen bara hem och sova en stund sen får jag se hur jag beter mig. Drar kanske ut en sväng men hem och sova osv ska jag göra innan de är en sak som är säker. Eftersom jag är lite smått glad över att min användare äntligen funkar så ska jag bjuda på nån fin bild! Nu ska jag jobba med mitt schema..


VÄNTA NU

Haha nånting hindrade mig som vanligt ifrån att göra det jag tänkte ;) Men ni måste kolla in grabben!



The sims 3

Hej hopp nu har jag städat och sovit lite och nu har mor och far kommit hem så har träffat dom och nu tänkte jag att jag kanske ska sätta mig och spela lite sims? Tror det, men inge länge för jag måste sova mina ögon pallar inge mer:P Hörs hej!

Städarn

Hej jag är duktigast i världen just nu, jag bara städar och städar, haha anna måste ju ha otroligt kul;) Haha fattar inte varför hon följde med mig hem, jag har städat hela nedervåningen och nu ska jag städa mitt rum så det ser normalt ut! Sedan lär ju mor och far komma hem så då kanske dom blir glada, jag hoppas på det iaf?:)
Imorgon är det onsdag vilket betyder media ämnen hela dagen och jag är fortfarande användarlös på datorerna där- haha jag bör få vara ledig egentligen:) Men så snälla är dom inte, men nu ska jag städa mitt rum skriver något sedan:) Hörs hej

Tumme ner

Vet inte vad jag ska tycka om att jag fortfarande inte kan logga in på min användare, imorgon har de tamefan gått en vecka och jag kommer fortfarande inte in? Va vill dom med det. Och nu på ljud lektionen har vi alla ljudklipp utom ett på min inloggning sån tur man kan ha. Herregud vi har bara suttit och pluggat inför engelskan idag, vi har glosor. Nu känns det som om jag kan dom utan och innan. Men nu slutar jag och ska dra till engelskan och göra förhör sedan blir det lunch, härligt jag dör av hunger!

Amanda wahlsten jag saknar dig från djupet av mitt hjärta hoppas du vet det bästa vän<3
Klicka här så kommer du till hennes blogg!

Anna hälsar hej till dom som vill!

Hello kitty

Sitter här med min käre vän elin sjölund som förhoppningsvis ska sova här med mig inatt om jag har tur, annars blir jag ensam :( Nu ska jag försöka lära mig engelska läxan tills imorgon så att hörs heeeej

School is cool

Hänger med mp10 på skolan och har multimedia, vi har nyss kirrat tre hemsidor som var länkade till varandra, kände mig lite halv stolt när jag fick till det!;) Snart har vi lunch.. Hoppas jag sen har vi matte sedan idrott som jag fortfarande inte får vara med på. Sen slutar vi..

Efter skolan blir det nog till att träffa elin en sväng, dock slutade hon halv fyra, vet inte hur sugen jag är på att vänta på snorungen i denna kyla? Haha.. Iaf sedan har jag bestämt mig för att jag verkligen ska städa mitt rum idag, vi får se hur länge det håller. Tänkte lägga upp nån fager bild men det sket sig för dom har fortfarande inte fixa min användare.. Hörs hej!

Trötta tider

Haha jag kom verkligen inte upp ur sängen imorse, jag fick typ verkligen tvinga mig för jag hade ingen kraft i kroppen och ville bara sova vidare, men till slut när jag var nästintill att skrika på mig själv så kom jag upp.
Gick kanske inte så snabbt som jag tänkt mig att fixa mig. Haha måste sitta och fika vid datorn samtidigt som jag knyter skorna;) Haha annars hinner jag inte för om jag inte minns helt fel går bussen 32? Dock så vet  jag att bussen alltid kommer typ minst 10 minuter för sent men ändå typ springer jag ner till bussen halv haha... 

Aa efter skolan idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle behöva städa mitt rum så det vore ju kanske en bra ide eller? Ja.. Sen får jag ju se om jag ens orkar kolla på mitt rum:) Nu är klockan 32 hörs hej!

Snart måndag

Så var det med den helgen då, borta och slut föralltid! Och idag har jag sovit och ätit och firat min käre vän felicia som fyller år i morgon likadant min far som har tagit mor i handen och åkt iväg mot en helt ny väärld och kommer hem på onsdag:)

Imorgon ska jag till sjukhuset klockan nio och typ mäta fingrarna osv;) Sedan blir det skola, super kul! Håller tummarna för att min användare funkar nu för annars jävlar går jag inte på skolan den här veckan förns det funkar, okej?? Aja nu ska jag ta mitt pick och pack och springa ner och lägga mig i soffan och kanske spela sims? Eller så ska jag kanske börja skriva min novell i svenskan, uppfattade dock aldrig när den skulle in? Men snart antar jag, sen skulle jag behöva börja på min recension av boken jenny men jag är för lat och orkar inte tänka på skola så lär ju bli sims sen ska jag nog ändå sova rätt så tidigt för jag är sjukt trött och vill bara att det ska vara fredag igen;) Hörs hej!
Kanske är dags för flätor igen, eller vad säger ni? Ska jag kanske snacka ihop mig med mysan och se om vi kan köra på det jag ville förra gången? Vågar jag?

We made it

Jajemen vi klarade det, klockan nio gick vi och la oss. Och mor och far vart glada över frukosten som stog framme när dom vaknade och hundarna som redan hade rastats av oss:) Det var roligt, vi blev väckta av pappa klockan halv två men vi somnade om och vaknade två igen och sen låg vi och drog oss ett tag sen nu har vi ätit frukost och nu ska vi nog bara chilla framför datorn ett tag eller nåt, sen senare ikväll så skulle jag nog träffa felicia en stund om jag kan, kom på att jag tror jag måste gå hem då från henne, men aja det behövs nog efter gårddagens:) Hörs hej!
ELIN OCH MY KLARADE 24 TIMMAR

Sliten

Elin: 20 timmar
My: 22 timmar

Snart ska vi dra oss neråt för att fixa en farsdags frukost åt fader och moder, om ca en timme ska dom upp och äta då ska frukosten vara färdig och allt :) Vi är duktiga, om två timmar får vi sova men tror kanske att vi ska försöka hålla oss lite längre på nåt vis, skulle vara koolt om vi kunde hålla oss till minst 24 timmar, vilket är om 2 timmar för my men inte för mig haha, aja vi märker;) Hörs hej!

mysan härrr

Hejsan alla barn som läser Elin Larssons fina blogg. Elin ska ta på sig lite mys kläder och ta bort sminket nu så då passar jag på att sno datorn och skriva lite. Här ska ni få en super snygg bild på mig!!puss och kram och jag hoppas ni alla är vaken hela natten!! // myy

Nu kör vi igång

Elin: 14 timmar
My: 16 timmar och klockan är bara barnet????????????





Dags att dygna!

Det är på tiden att jag och my dygnar tyckte vi, så vi bestämde oss för att det är vad vi ska göra ikväll. Sitter och väntar på käk hos my nu sen ska vi dra ner till ica och köpa energidrycker sedan bär det av hem till mig och köra igång våran deal. Btw jag har hål i strumpan vet att ni tyckte de va bra å veta..
Förresten så tänkte vi dokumentera denna händelse, förstår ni det? Bilder och filmer som kommer ut på bloggen typ imorn eller nåt beror på om jag orkar imorgon. Aja nu ska vi typ dra eller nåt.
Elin: 9h och 25 min
My: 10h och 25 min

@ mysans

Sitter hemma hos my nu och gör ingenting, vi bara fular oss som vanligt. Vi håller på att klura ut vad vi ska hitta på ikväll, ska vi dra ut eller blir vi hemma? Det är den eviga frågan. Moder jord ville att jag skulle sova hemma vilket jag inte hade planerat men.. Aja...
Läste förövrigt på min systers blogg att hon hade bokat en resa till egypten i december, fyyyyy... Trodde att hon och jag skulle åka tillsammans men tydligen inte:( Tröstar mig med en glass som my kom upp med nyss. Hörs hej!

Kinect?

Detta spel nördar familjen larsson till 100% just för tillfället, ett spel johan köpte den tionde vilket var dagenn de kom ut;) Haha man har en kamera framför sig sen är det bara att röra kroppen så rör sig gubben i tvn likadant, haha man kan bla åka en fors:) Det är faktiskt riktigt kul, dock så är det väl kanske inte min vanliga fredag men det funkar, dock trodde jag att syster yster skulle stanna och sällskapa mig ikväll med tanke på att jag stannade hemma för hennes skull, men hon drar ut hon, aja hörs hej! skriver senare

Skäms lite smått..

Jag måste erkänna att jag skäms lite över dagens horoskop? Bör kanske sluta med att kolla det i huvudtaget? Jag vet inte om jag vågar visa det.. Ska jag våga? Hmm... Aa iofs kanske bör visa vad bra jag är som vågar trotsa;) Aa men de kör jag på..

Impulsiv och sugen på något alldeles nytt kastar du dig över alla fredagens möjligheter. Full fart.

Aa jag ska ju som sagt spendera kvällen hemma med min kära familj, full fart;) Haha men det verkar ändå inte finnas något bättre att göra denna fredag så jag håller tummarna för det bästa och hittar på något med mina amigos imorgon ist:) Hörs hej!

My ahlström i mitt hjärta

myy om Friday friday friday:
jag my ahlström saknar dej elin larsson !! <3

Svar: Saknar dig med my ahlström, saknar oss:( du är underbar min älskling, älskar dig<3

Friday friday friday

Fredagen är här, dagen vi alla längtat efter! Sitter just nu och håller tummarna för att linda ska komma till skolan idag, det skulle vara great. Vi har bara två lektioner idag och slutar typ ett, skönt.. Efter skolan drar jag nog bara hem och käkar och kollar vad jag ska göra ikväll, funderar på en kväll hemma med familjen för det ryktas om att hela familjen ska vara hemma ikväll:) Men får se, ska nog dra ut en stund åtminstone. Nu kom åke, hörs hej!

Hemma nu

Äntligen hemma säger jag! Är lite fundersam över hur min kväll kommer bli hmm.. Har ju haft lite sakert planerat men som sagt, vad som helst kan hända vilket betyder att chansen är stor att det skiter sig;) Haha? Aja nu ska jag dra ner och hålla tummarna för att det kommer stå mat och dryck framme så jag slipper tjata:):):) Hörs hej!

2010-11-11
"Torsdagen innebär många skratt men också stora
ansträngningar och hårt arbete. Du vill se resultat."

Matteprov åt helvete

Är det nåt jag ska säga att jag hatar så är det matte, som jag sagt förut är det totalt meningslöst...
Gjorde nyss ett matteprov som gick käpprätt åt helvete, jag som tyckte att jag och anna förtjänade ett pris för hur bra vi pluggade igår? Kändes verkligen som om vi hade koll på vad vi höll på med, men det gick inte bra för nån utav oss idag på provet.. Jaja snart kommer nog åke och då ska vi ha bild vilket inte gör min dag nå bättre ska jag säga, riktigt tråkigt faktiskt. Efter skolan ska jag direkt hem och sura.. Hörs hej!

Torsdag=Tråkdag

Standing soldier med Demarco

Jag och anna pluggade verkligen igår och då skojar jag inte heller, det kändes som om jag kunde det någorlunda bra iaf? Sen får vi ju se hur fel jag lä ha, haha.. Efter att jag och anna pluggat så kom pappa och hämtade mig, vi drog hem och johan min käre bror visade mig de nya spelet han köpt, kinect kanske det hette? Aja det va riktigt kul iaf. Vi spelade ett tag sen gick vi och la oss och nu sitter jag här och kollar ut genom fönstret och ångrar att jag ens klev upp ur sängen, det ser så förbannat kallt ut? Eller vad säger jag vadå ser förbannat kallt ut, det är förbannat kallt!!:( Vill ha värme...... Drömma kan man ju.... Hörs hej!

Det vill inte funka

Min användare på skolan vill inte funka, vad vi än gör? Blir ledsen på ögat.. Varför just min? :(
Förresten det är snö i sundsvall nu, intressant va? Jag blev iaf rätt så ledsen när jag såg det.. Aja nu ska jag fråga krister hur jag ska bete mig för att detta ska funka:)

Efter skolan ska jag och anna plugga, jag lovar att jag ska klara båda proven imorgon. Skriver förmoligen hos anna sedan om hon nu tillåter mig till att låna hennes dator, men de kommer hon inte, om jag inte behandlar henne som en gud vilket jag inte tänker... VARNING FÖR FAGRA BILDER SKOJADE BARA JAG KOMMER JU INTE ÅT DOM...



Inge kul..

Sitter och känner mig lite kränkt på fotolektionen, jag kommer inte in på någon dator med min användare, pga att servern krashade igår eller nånting.. Så nu har jag loggat in på en lokal användare och nu får jag inte vara inne på de nå mer, hörs hej!

Sova är skönt

Idag var jag ju som sagt på skolan sen efter skolan åkte jag till ljustadalen för att hälsa på min vän ronja, det var mycket trevligt då jag inte sett henne på ett tag. Iaf sedan åkte jag till anna för att plugga men blev inte så mycket av det som vanligt..... Jag slingade hennes hår ist vilket inte gav så mycket resultat, men de vart bra iaf. Och imorgon mina kära vänner vet ni vad jag ska göra då hela dagen? JO JAG SKA PLUGGA YEY!

Aja nu ska jag springa ner och värma min underbara värmesäck som vanligt och sedan ska jag ta med mig min underbara sovkompis moa;) Haha sedan ska jag gå upp och lägga mig i min otroligt "sköna" säng och ska nog be pontus ringa mig så jag inte känner mig allt för ensam:) Hörs hej!


GRATTIS ELIN BYSTRÖM

Skänker bort ett hjäääärtligt varddags dags grattis till elin, hoppa du får en bra dag:)

Ljud lektion

JUST NU: Sitter jag på ljud lektion med min kära klass och väntar på att anna ska göra klart sina uppgifter så att vi kan gå ut och spela in och ja vicky om du nu läser detta så är anna i min grupp och vi drar snart ut och fortsätter där vi slutade ;)

SEDAN: Har vi bara tråkiga ämnen så som matte, engelska och svenska... Efter skolan så ska jag ta bussen till ljustadalen och träffa ronja och prata lite sen ska jag dra mig mot ön och plugga med tanke på att jag har två prov på torsdag, matte och historia. Har dock en känsla av att jag inte kommer att klara av matten då heller så då kommer jag få fler rester än vad jag redan har och jag hatar att skjuta upp på saker...  Här bjuds det på snygga bilder ;)





På alla sätt och vis

Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska säga? Jag känner mig tom helt allvarligt.. Vet inte vad jag ska göra? Jag saknar allt jag saknar hur det var förut, jag tycker inte att det här är kul på något sätt alls faktiskt.. Det är inget jag kan skratta åt för jag känner mig så jävla ensam, har aldrig känt mig såhär ensam förut.. Fast på ett sätt så känner jag mig inte ett dugg ensam, hänger ni med? Inte jag heller... Känns som om hela mitt  har förändrats på kort tid men ändå inte? Hänger inte med mitt eget liv.. Jag saknar dig, dig, dig, dig och dig...
Och det gör ont att tänka på allt som händer hela tiden. Jag har så mycket i huvudet, jag vet inte vart jag har dig, dig eller dig? Jag vet ingenting.. Jag har träffat nytt folk som gör mig glad men direkt när jag ler och är som gladast så kommer det upp igen, jag saknar nåt.. Nånting som jag alltid haft och som jag har kvar men inte på det sätt jag önskar att jag hade.. Vad gör man när man saknar ord för det man känner? När man inte kan förklara det man vill att en annan människa ska förstå?
Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska säga? Jag känner mig tom helt allvarligt.. Vet inte vad jag ska göra? Jag saknar allt, jag saknar hur det var förut, jag tycker inte att det här är kul på något sätt alls faktiskt.. Det är inget jag kan skratta åt för jag känner mig så jävla ensam, har aldrig känt mig såhär ensam förut men samtidigt så känner jag mig inte ett dugg ensam, hänger ni med? Inte jag heller... Känns som om hela mitt  har förändrats på kort tid men ändå inte? Hänger inte med mitt eget liv.. Jag saknar dig, dig, dig, dig och dig...

Och det gör ont att tänka på allt som händer hela tiden. Jag har så mycket i huvudet, jag vet inte vart jag har dig, dig eller dig? Jag vet ingenting.. Jag har träffat nytt folk som gör mig glad men direkt när jag ler och är som gladast så kommer det upp igen, jag saknar nåt.. Nånting som jag alltid haft och som jag har kvar men inte på det sätt jag önskar att jag hade.. Vad gör man när man saknar ord för det man känner? När man inte kan förklara det man vill att en annan människa ska förstå? Blev tvungen att skriva av mig...

Sade - by your side

Mysigare låt får man ju leta efter

Tårta

Äntligen hemma! Har tagit på mig mjukis byxorna, tofflerna och kastat mig i soffan med tårta! Mums, hoppas bara att huvudvärken går över snart.. Skriver sen hörs hej!

Oppssss

Hehe måste erkänna en sak.. Jag tog fel på dag, jag skulle inte alls till sjukhuset idag;) Det är nästa måndag, haha hur lyckas jag? Längtar jag till sjukhuset? Äh vet inte riktigt, men som tur var va ju att jag faktiskt inte åkte till sjukhuset och insåg det när jag va där utan jag kom på det hemma.

Sitter på skolan nu iaf och har multimedia, super kul och super roligt! Ångrar faktiskt lite redan nu att jag igår sa att jag inte tyckte att det kändes jätte hemskt för det är faktiskt inge kul alls just nu, hör bara att typ halva klassen snackar om att dom ska byta linje nu?! Blir galen.. Fy fan och jag är jätte trött och har ont i huvudet vill bara hem och lägga mig i soffan och kolla på tv och slappa, nä men då sitter jag på skolan och är trött.. Aja skriver sen när jag är positiv och lite vettigare!

God morgon

2010-11-08 hela veckan
"

Kärlek: Trevlig vecka även om det kanske inte händer så mycket. Det handlar om en svag nyans.

 

Pengar: Härlig vecka som öppnar för shopping, nya grepp och intressanta affärer. Du har tur.

Turdag: Måndagen laddar dina batterier grundligt."


Har nyssvaknat och håller tummarna för att jag hinner med bussen annars missar jag tiden på sjukhuset, men det ska nog gå bra även fast jag på 40 minuter bara kommit upp ur sängen och satt mig vid datorn;) Haha..

Aa vet inte ens vad jag har för lektioner idag? Förutom historia då.. Ja juste gympa sista lektionen vilket mamma inte tycker jag bör vara med på, skönt skönt! Kanske har matte idag också vet inte, hur som helst så är det mycket möjligt att jag skriver på skolan så hörs hej!


Skola skola skola

Kom just på att jag ska ju upp tidigt imorn och åka till sjukhuset sedan skola? Lovet är över, hur känns det? Äh jag vet inte..
Problemet är det att det känns inte fullt så hemskt, det har varit skönt med lov dock så har jag ju saknat klassen men det blir nog jobbigt med tiden endå och då kommer jag ångra att jag har sagt att det inte känns fullt så hemskt med skola, haha.. Iaf jag kommer inte missa nånting imorgon tekniskt sätt för första lektionen som jag missar är historia och där ska jag inte göra nånting för halva klassen ska göra prov och den andra halvan som jag ingår i ska inte göra det. Aja nu ska jag kasta mig i sängen och hoppas på en god natt;) Hörs hej!

Jag just nu


Hoppsan..

Insåg nyss att jag inte har skrivit på hela dagen? Haha mobbat, aja kan förklara för er vad jag har gjort idag för jag vet att ni vill veta..

Igår så ringde pontus vid typ lite innan tre och det blev att vi bara pratade och pratade tills klockan va typ 20 i 5 på morgonen så vi tog vårt förnuft till fånga och sa hej då, kändes som om jag somnade direkt men tror dock jag låg vaken till kanske fem nånting, och det fulaste va att jag vaknade klockan 8 imorse och var skit irriterad på min skena så jag slet av mig den och la mig och blunda så jag somnade om och vaknade typ 11 nånting tror jag de va, iaf jag sov liksom 6 timmar och fortsatte inte sova? Jag var jätte trött men jag kunde inte sova, tror det hade och göra med att mitt rum är så förbannat ljust, har ingenting som gör det mörkare heller.. Suck.. Aja jag gick iaf ner och la mig i soffan och efter ett tag så började elin smsa och frågade när jag skulle va färdig osv och där började det krångla med buss och helvete så jag ringde mor och far och då var dom nästan hemma så jag fick skjuts till wii sen åkte jag buss till stan sen träffade jag elin ett tag sen drog jag till wii igen och satt och frös, sen gick jag till anna och vi "pluggade" aa jo vi är rätt duktiga jag vet! Och nu kom jag hem och ska kasta mig i duschen sen blir det till att kasta mig i sängen och sova, sköööööönt!

Vad ska man säga?

Problem problem problem..
Herregud som rubriken säger, vad ska man säga? Alltså hemma hos anna hade vi det roligt, det klagar jag inte alls på! Hade lätt kunnat stannat där hela natten och haft det kul ist för att göra som vi dumma flickor gör.. Vi tog oss en promenad upp till en grapp och när vi kommer dit så känner vi inte en endaste individ där? Eller jo okej kanske någon men inte dom flesta, kände inte ens igen ansikterna? Aja det var mindre kul så vi satte oss i typ ett rum jag och anna och bara pratade. Det kom bara fler och fler människor och sedan bestämmer vi oss för att dra hem eftersom det inte var ett dugg kul där och alla snackade om något bråk som jag inte kunde varken se eller höra.
Hur som helst så hade personen som hade "festen" eller vad han nu ville kalla det kastat in alla skor och jackor i typ ett förråd? Så det var bara att börja leta våra skor, vilket tog oss ungefär en halv timme innan hela festen skulle in där och leta efter sina skor och jackor för då hade det kommit en förälder som skulle slänga ut alla, hennes son dock hade sprungit och gömt sig eller något liknande.. Och han som hade "festen" pallade inte mer och påstog att det inte var hans ansvar att be folk gå ut för det var deras kompisars eller nånting, yrare kille får man väl leta efter... Herregud ja iaf efter ca en timmes letande så hittade vi annas sista sko som låg typ längst in i ett hörn bakom allt... Suck det vart en ganska misslyckad kväll. Eller som jag sa innan så hemma hos anna var det soft och alla var glada men senare.... Aja ska inte klaga mer nu, kände bara att jag ville skriva av mig lite granna! Tack.. Nu ska jag starta en film och krypa ner i sängen och försöka bli varm, hörs imorgon hej!

Häj häj hemskt mycket häj

Va tycker ni? Duger det? Egentligen inte men eftersom jag är lite nedstämd så får detta duga för mig åtminstone, det är ändå inte jag som ska kolla på mig så att jag lider inte;) Kanske inte fräschare heller men aja. Hörs hej!


Prinsessa?

Hej tjena här sitter jag och ska börja fixa mig för att dra mig bort mot annas borg för klassfiesta!!:D Ska bli nån slags gangster prinsessa för de sket sig med pungskyddet men typ lite små söt men ack så kool jag ska bli! Vi får väl se..
JUST JA! Snackade med min älskade elin sjölund idag, me myself & I! Hon va påväg hem från österike och skulle va hemma typ klockan nio, tio ikväll. Ska äntligen få träffa henne imorgon har saknat mitt lilla kärleks barn<3
Amen nu måste jag kila bjuder på några fin fina bilder på mig så som jag ser ut nu, snart kommer jag va snäppet fräschare!


---------------

Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

 


Lördagen är här

2010-11-06
"Du är osäker på dina egna känslor och detta gör
att du har svårt att veta hur du ska agera. Knepigt."

Hej tjena

Just nu: Duschen
Sedan: fira pappa och sen klassfest med älskade mp10!

Lilla lady

Sitter hemma hos annibanani nu och väntar.... väntade på att hon skulle komma upp från duschen men hon duschade snabbare än jag blinkar haha eller nånting, ville att det skulle låta koolt men det sket sig jag är inte så rolig som jag trodde att jag var.. satan...

Hur som helst snart drar vi nog ut, och förväntasfulla vandrar vi nog mot palles hus ihopp om att vi får komma in till hans lilla kaffe rep! Vi märker, men dock blir det ingen sen kväll ikväll ska upp tidigt imorgon och fira pappa osv så att det blir nog rätt tidigt men jag vill ändå ut.

Btw till dom i klassen som läser min blogg så har jag och anna bakat nånting till er idag;) Hehehe tror dock det är typ bara linda och anna i klassen som läser den haha, kanske vicky om jag har tur men förmodligen inte. Aja hörs hej!

I anneli

Japp! Nu har jag sett färdigt I anneli, den är ju som sagt inte jätte bra men den är ful så den blir bra på nåt sätt! Haha nu ska jag kirra en annan ful serie att kika på. Hörs hej!

Utklädnad

Frågan jag då ställer till mig själv och dig är... Vad ska jag klä ut mig till imorgon? Bra sugen på hockeyspelare men jag tänker då inte en helt vanlig hockeyspelare utan snarare typ en som ska ut i hockeykrig med kanske bara pung skydd? Det är komplicerat vet inte hur detta ska sluta?

+

Hur ska detta sluta?

Här har du en bild på fin handen linda;) Det är såhär att mitt största fan har bett mig lägga ut en bild på min hand från idag. Med det menar jag att handrehabliteringen ringde mig idag och bad mig komma dit idag klockan ett så jag och anna drog dit och nu har jag fått den här otroligt fina vanten mot svullnaden och sen det där svarta på lillfingret och ringfingret är till för att lillfingret ska hänga med i svängarna så att de blir rakt eller nånting, sen på mitt pekfinger så ser ni min otroligt koola ring som jag inte är riktigt säker på vad de ska föreställa? Det står mellan klor och tänder:)

Nu ska jag ta och se färdigt dom sista sju minutrarna på sista avsnitten av I anneli som vi inte hann se färdigt förut innan vi skulle till sjukhuset haha ;) Sedan ska jag städa mitt rum lite sen ikväll blir det till att dra hem till anna och hjälpa henne att fixa inför imorgon då hon ska ha klassfest hemma hos henne! Längtar tills jag får träffa mp10 saknar dommmmm.. Dock blev de ju inte ens hälften som ska komma men det blir nog kul ändå. Hörs hej!

2010-11-05

2010-11-05
"Fredagen cirklar kring diverse bekymmer,
även sådana som du bestämt dig för att inte tänka på mer."
Yeeey sjukt positivt:D Hahaha

God morgon, klockan är sex å tretti!



Jag vaknade halv sju imorse av att mor och far lämnat borgen och hundarna kände sig lite ensamma och tänkte att är det nog dags att börja skälla, eller? Aa de är väl skit i samma dom gjorde det iaf haha, och det har dom roat sig med sedan halv sju tills nu när jag gav upp jag bara vaknade och somnade om och om igen men till slut kunde jag inte somna om, klockan är inte ens nio och jag kunde inte somna om, lyckat!

Jaja nu ska jag göra ett till försök nu när jag har kommit ner till hundarna så att dom inte är ensamma och jag lämnade anna där uppe själv ist men jag håller tummarna för att hon inte börjar skälla för då har jag ett problem haha:D Aja nu ska jag lägga mig ner i soffan och starta en serie jag börjat kolla på som egentligen inte är så bra men på nåt sätt så blir den endå bra, typ ful bra? Nånting sånt den heter iallafall I anneli och finns på svtplay.



Ajemen!

Jag kom upp ur soffan, arå de gjorde jag! Och jag hamnde i wii med anna och nåra fler lodisar. Och nu sitter jag och anna hemma hos mig och ska lägga oss och kolla på 1408, va äre för påhitt? Jaja, kvart i elva ligger vi i sängen på lovet det skålar vi för, eller hur då? Aa nu ska ju som sagt stor bloggarn anna blogga lite hon med innan vi drar oss mot sängen dock.. Hörs hej! Vill ni besöka hennes fet blogg så klicka HÄR för i helevedeee

Soffan vill ha mig

Jag kommer inte upp ur soffan? Hur rolig är jag på en skala från ett till tio? Noll...

Hoppla..

2010-11-04
"Omväxling, upplevelser och nya utmaningar krävs
för att din torsdag inte ska kännas långtråkig."
Den känns riktigt långtråkig, har legat i soffan hela morgonen och väntat på ett samtal från sjukhuset så jag kan få veta vilken tid jag ska dit, och dom kommer säkert byta dag bara för det så att jag får sitta där hela fredagen eller kanske lördagen passar bäst att förstöra? Eller hur? Då ska jag ju ändå fira pappa och gå på klassfest, super kul! Herregud jag vet inte vad jag ska göra? Är så himla uttråkad.. Ligger i en soffa och kollar på värdelösa program som inte har någon mening.

Hur ska jag bete mig? Jag ville ju för övrigt dra till timrå och träffa felicia men de går ju åt helvete, för här ligger jag och väntar på  ett mirakel. Och linda ville jag även träffa idag men de skiter ju sig lika hårt de med. Jajaj här sitter jag och beklagar mig på bloggen haha, nödvändigt, tror det blir till att starta en film och vila.

Slitnare

Känner mig helt död, alldeles sliten och orkar ingenting? Dom har inte ringt från sjukhuset heller så vet inte när jag ska dit imorgon för att lära mig använda fingrarna igen.. Hahah låter som ett skämt men jag måste få igång dom igen:p Dom sa att dom skulle ringa idag men icke, dom kommer säkert ringa imorgon klockan sju på morgonen och säga att jag ska va där klockan 8 så de blir till att kasta sig upp ur sängen och ta bussen direkt!!
Otur de skulle va haha .. Men nånting i den stilen kommer de ju bli, eller hur? Mmm... Så tror faktiskt att det är dags att springa ner och värma min värmesäck sen kasta mig i sängen och kolla på dude where's my car? Igen som jag för övrigt kollade på igår med anna och my.. Jaja känner att jag bara yrar på om allt och ingenting nu så det låter inte ens vettigt så hörs!
Bild från igår när jag fortfarande bar en skena vilket påminner mig om att jag ska ha en skena inatt när jag sover hur fan ska jag få på den själv? Inte en aning... Önska mig lycka till

?

2010-11-03
"Du längtar efter nöjen eller kanske en resa.
Onsdagen erbjuder dock mest vardag och enahanda rutiner."

Citerar.. "enhanda rutiner" Hmm.. Försöker dom håna mig bara för att jag inte riktigt kan använda högern helt ännu?

Badattttttt

Badkaret vi tog oss ett dopp i;) Hahah...



Som sagt tog jag ju bort skenan idag, och under det finner jag detta, fagert va? Snett och torrt.



Först och främst behövde jag en fager modell som kunde visa upp sakerna jag använde idag och det slutade med henne, snygg va? Aa vet! Hur som helst, "slippapper" till bena + rakhyvel.



Hand fixning? Som ni kanske kan skåda på bilden så är handen sjukt torr efter skenan så att jag fick köra en total fixning, vilket innebar att jag använde den här krämen först! Sedan...



Den här krämen, sedan ..



Sist men inte minst EN till kräm, visst är jag duktig? Tre krämer bara sådär!;) Hahah..
Sedan la my på svart nagellack på mina underbart fina naglar haha ;p Nu har jag själv pyntat dom med ringar... Hoppla...



Min bodylotion på kroppen som jag fick utav syster yster, luktar som dagg på gräset en varm sommar morgon då fåglarna kvittrar, solen lyser och en massa hockeyspelare hälsar på;) Haha..



Aaa sedan använde jag denna till mitt otroligt vackra hår för att de skulle bli lite lockigt;)



Detta är då söt my, go gumman serru!;)

Sjukhus

Nu har jag varit på sjukhuset med my och anna, tog bort skenan och snackade med någon igor som inte va så fullt utvecklad i svenska språket men de funkade endå, skenan är borta och min hand är torr och fin:) Men de skålar vi för. Dock så ska jag ha en skena på nätterna men de ska ja bara ha en vecka minst sen gör de inget om jag har den i två veckor;)
Haha men handen är fortfarande inte jätte bra, fingrarna är stela men läkaren lovade att allt skulle vara som vanligt inom en månad. Nu ska jag och my lägga oss i soffan och vänta på att mamma kommer så jag kan få smörja in min hand sen ska vi bada och snacka skit, lägger in lite bilder senare;) Hörs hej!

Snart så...

Aaa snart så ska jag och anna möta upp my sen ska vi typ dra hem till mig å kollar på film:) Snart är det onsdag:D ehehehhe hörs hej!

Tisdag

2010-11-02
"Tisdagen handlar om pengar eller kanske snarare
bristen på pengar. Du oroar dig för din ekonomi."

Ahapp, börjar min vandring mot wii!

Herregud haha..

haha? Vad säger man... Manboobs inom synhåll åtminstone;) Hahah

Nu känns de bättre!

Nu känns allt mycket bättre! Nu längtar jag ju bara tills imorgon! Men eftersom jag är på mycket bättre humör nu så bjuder jag på ett skönt klipp!;)



Lite små less..

Aa som rubriken säger så är jag lite små less, detta år har inte alls varit som jag tänkt det.. Jag har bara blivit less på mig själv och saker jag gjort... Tänker försöka hitta på nåt idag så jag slipper tänka på en massa skit och så att de blir onsdag så jag får ta bort skenan, de skulle sitta fint nu! Så att hej då.

Cee Lo Green - Fuck you

Tar och startar en film sen blir det sova för min del. Vet att jag har lov och att jag kanske bör utnjyttja det och ha kul ist för att gå och lägga mig typ halv elva, men ärligt jag är jätte trött och dessutom så finns de ingenting att göra? Hmm... Så att jag går ner och värmer värmesäcken sen kastar jag mig i sängen och kollar på film skriver imorgon hörs hej!

-


Blondare

Aa nu har jag inte skrivit på hela dan, jag vet. Men jag har typ vaknat legat och kollat på film sen åkt till frissan, kan lägga ut en bild sen men de vart bra iaf, sen nu sitter jag hos anna, väntar på att vi ska dra ut och kika vad de finns att göra en sådan vacker måndags kväll! Ska lägga ut mitt horoskop vänta........

2010-11-01 VECKANS HOROSKOP
"
Kärlek: Snart ljusnar det men denna vecka känner du dig ganska dyster. Attraktiv, men dyster.
Pengar: Du är på väg att lösa eller i alla fall förminska ett stort problem, men processen tar tid.
Turdag: Söndagen väcker nya förhoppningar."


RSS 2.0