birsta

var på birsta idag. köpte ett linne. kung de.

myggbett

jag har sedan i förrgår fått miljontals myggbett över hela kroppen men... jag har lyckas fått ett myggbett i handflatan? kul. HA HA HA. googlar på hur man kan få det sluta klia. orkar inge mer.

hej


stenhårt tjej

(hej anna) älskar att jag fått min lön. fast ändå inte xDDDDD kommer göra av med den fort .. inte ok!
snygg keps elin, tack! NU ska jag ut och gå. hurtig tjej. senare kommer fredrik och ska vara med mig, snäll han äråååå!! hööörssssss då

myskväll

höhöh myskväll med my i MYS HUS !!! anna kommer också <3<3<3 xDDD

min fina bakrundsbild



älskar att gå media <3<3<3<3

hej



fina namnlappar jag gjort. hehehe

BTW



första photobooth bilden är tagen!1!!.. så fin

vuxenpoäng!

fin bild som visar mig, elin anna christine larsson som nyss varit ute och promenerat med min hund moa och hälsat på stina och hennes familj+victor. det var mörkt när jag skulle gå hem och ingen täckning så fredrik fick inte tag på mig. kul. nu ska jag duscha, ta en kopp kaffe med mina päron sedan ska jag sova!

finner inga ord.

jag elin larsson sjunger för er<3
klicka ovan så ni får höra mig sjunga!!

förvirrad tjej

fick nyss höra att vi skulle träffas i sidsjön imorn med klassen. kul att leka utomhus. jag som trodde jag skulle få känna doften av mediahus. inte okej, TITT på mig vad jag ser upprörd ut :(

MIN DATOR

jag har fått tillbaka min dator, fin som fan. BJUDER PÅ EN BILD DAGEN I ÄRA:D

???????????

råkade svälja ett äggskal imorse, är det farligt?


ingen dator

tänkte bara säga att min dator är på som sagt, lagning så de är därför jag inte lägger upp bilder på mitt sexiga horse face:) såg att sist jag la upp en bild va midsommar. och de va även typ 3 inlägg sedan. kul tjej som bloggar F1!!! :)

tänkte berätta en hemlis, jag är just nu. RIGHT NOW. ensam hemma. så jag satte mig i soffan med mamma och pappas dator framför mig en tidning på sidan och musiken på högsta volym. jag har bra musik smak satt ni vet. svär.

ursäkta.

varför skriver jag inte? jo jag har haft sommarlov, då sitter man inte vid datorn har jag lärt mig. plus så börjar jag skolan snart så då sitter jag ju vid datorn hela tiden så det är lika bra. så snart börjar jag skriva igen bara så ni vet alla fäns. yo. fäns.. det har jag många.

RSS 2.0